Joululahja naiselle

Luo itse joululahjan

Luo itse hienon paidan naisellesi joululahjaksi! Tälläinen joululahja tuottaa nauruja, iloa ja on myös hyvin erikoinen lahja.

Sisustustavaroita

Tule katselemaan upeita sisustustuotteita naisellesi. Täältä löydät kakki sisustuslahjat jouluksi edulliseen hintaan!

Naisten kirjoja

Täältä löydät kakki parhaat kirjat naiselle. Kirjat ovat naiselle hyvin mukava joululahja kuten rauhallista aikaa on paljon. Täältä löydät monia kirjoja edulliseen hintaan!

Eroottiset mekot

Täältä löydät oikean eroottisia ja seksikkäitä naisten mekkoja joululahjaksi! Löydät esimerkiksi Catsuit Mekot, Minidresit sekä paljon muitakin tuotteita. Tule etsimään täältä naisellesi joululahjaa!

Sitruspusertimet naiselle

Täältä löydät hienot sitruspusertimet naiselle joululahjaksi. Tämä joululahja on kiva ja lopullisesti myös hyvin terveellinen. Aloita aamut aidolla tuoremehulla!

Tuoksupakkaus naiselle

Oranssikauppa tarjoaa erikoisia, valmiiksi valittuja lahjapakkauksia edulliseen hintaan. Täältä löydät myös kaikki muut hajuvedet, bodylotionit sekä suihkugeelit. Tule hankkimaan hyvä lahja, jota jokainen nainen tarvitsee.

Lisää lahjoja naiselle…>

Joululahjoja naiselle

Joululahja tuotteet naiselle

Onko naisesi puhelias ja haluaisit, joskus vain viettää rauhallisia hetkiä yhdessä. Tällöin hyvä joululahja voi olla sellainen, mikä pitää naisesi kiireisenä, kuten loistava kirja. Jos kuitenkin haluat jotain yhteistä tekemistä voit miettiä esimerkiksi hierontaöljyjä romanttiseen iltaan.
Suurin osa naisista pitää kaikesta kiiltävästä ja kauniista. Kuulostaa ehkä kliseeltä, mutta se pitää vieläkin paikkansa. Korut ovat aina varma valinta, ainakin naisille, jotka käyttävät koruja. On myös hyvä tarkkailla tai jopa katsastaa naisen koruvalikoima ja pitää huoli siitä ettei anna esimerkiksi kaulakorua jos naisella on niitä jo monta. Tietenkään koruja ei ole koskaan liikaa ja jos lahja on tärkeältä ihmiseltä, on sillä paljon arvoa. Jos korulahja ei kuitenkaan tunnu sopivalta, voi miettiä kaikkea kaunista. Sisustustuotteet ja vaatteet eivät ole huono ajatus, mutta lahjan antajan on tällöin todella tiedettävä mistä lahjansaaja pitää.

Korut naiselle Lautapelit Design tuotteet naiselle

Ystävälle lahjaa tarjotessa joululahjan käyttötarkoitus tai ulkonäkö (tai molemmat!) ovat tärkeitä. Löysitkö käytännöllisen tuotteen, joka helpottaa elämää tai jotain todella suloista sisustukseen. Nämä ovat loistavia lahjoja ystävältä. Myös lautapeli on mukava lahja; se tarjoaa erilaista viihdettä illanviettoon esimerkiksi trivia pelin parissa. Jos olette aloittaneet tai olette miettineet treenaamisen aloittamista kaverisi kanssa, voit ajatella siihen liittyvää lahjaa. Esimerkiksi pilates-tuotteet ovat erinomainen tapa aloittaa kuntoilu.

Joululahjan ostaminen on joskus vaikeaa ja tuottaa paljon harmaita hiuksia, mutta mieti lahjan saajaa ja vaikka sitä, missä tapasitte tai mitä teitte ennen yhdessä. Näin ajatus lahjaan saattaa tulla yllättäen.

Etsitpä sitten hemmottelevaa lahjaa, jotain kaunista tai käytännöllistä, hauskatlahjat.com –sivusto esittelee vaihtoehtoja. Löydät verkkokauppoja, jotka tarjoavat muun muassa vaatteita, hajuvesiä, koruja, hupilahjoja ja asusteita. Ostamalla lahjat Internetistä käsin vältät ruuhkaiset kaupat ja pitkät kassajonot; valitse siis sopiva verkkokauppa, ja hanki täydellinen joululahja naisellesi!

Kun ostat joululahjoja tyttöystävälle

Kaikki tietävät miten vaikeaa tyttöystävälle on ostaa joululahjaa. Tässä kuitenkin muutama vinkki sen OIKEAN lahjan löytämiseen.

Jos lahjansaaja on vaimosi tai tyttöystäväsi, joululahjalla on suuri merkitys. Haluat sen kertovan tunteistasi ja siitä, että tunnet hänet paremmin kuin kukaan muu. Naiset ovat tunnettuja olemaan vaikeita lahjan vastaanottajia, mutta meidän vinkeillämme löydät sopivan joululahjan vaativammallekin naiselle.

Mieti mistä hän todella pitäisi. Mieti naisen tai tyttöystäväsi harrastuksia, kiinnostuksen kohteita ja myös puheenaiheita. Näistä voit saada vinkkejä lahjaideaan. Jos naisen pitää shoppailusta, voit harkita lahjakortin hankkimista. Haluat ehkä kuitenkin lisätä tähän lahjaan jotain pientä ja persoonallista. Pitääkö naisesi matkustamisesta? Romanttinen viikonloppureissu lähellekin, on mahtava lahja, mutta on huolehdittava, että kyseinen viikonloppu on vapaa.

Joulun alla naiset yleensä pyrkivät antamaan vinkkejä miehelleen, joten pidä korvasi auki kävellessäsi yhdessä liikkeiden ikkunoiden ohi. Varmaa on, että ikkunaostoksilla ollessanne, naisesi pysähtyy ainakin yhdelle ikkunalle ihastelemaan jotakin. Pistä tämä muistiin, sillä mikään ei kerro välittämisestä niin paljon kuin naisen sanoman mielipiteen tai ihailun kohteen huomioiminen.

Eroottisia ja romanttisia joululahjoja tyttöystävälle

Myös mukava joululahja tyttöystävällesi voisi olla joku eroottinen ja vähän seksikäs lahja. Tällaiset lahjat voivat olla esimerkiksi hierontaöljyt, eroottiset parisuhdepelit tai rooliasut.
Voit tietenkin myös vaan ostaa jonkun seksikkään hupilahjan joka tuottaa jouluna vähän iloisia hetkiä kuten Karkkialusvaatteet tai Suklaaruusun!

Romanttiset pelit Rooliasut Romanttiset tuotteet

Täältä löydät kaikki meidän – eroottiset lahjaideat

Joululahjaideat naiselle

Jouluna pitää ostaa naiselle hienon ja erikoisen joululahjan. Täältä voit katsella meidän joululahjaideat naiselle tai tyttöystävälle, ja löytää monta erityisen hyvää ja edullista vinkkiä.

Muut joululahjat:

| Joululahja äidille | | Joululahja miehelle | | Joululahja siskolle | | Joululahja isälle | | Joululahja veljelle | | Joululahja lapselle |