Miehelle

Lahjoja miehelle (2/3)

Designtuotteet miehelle

Finnishdesignshop on erinomainen valinta sinulle, jos haluat ostaa laadukkaan syntymäpäivälahjan miehelle. Täältä löydät esimerkiksi laadukkaita laseja eri tilanteisiin, sekä paljon muitakin, hienoja ja laadukkaita tuotteita.

Treenivaatteet miehelle

Löydä hyvännäköisiä treenivaatteita miehelle synttärilahjaksi. Fitnesstukku tarjoaa kakkia treeniin liityviä tuotteita kuten paitoja, sortseja ja paljon muutakin. Tule katsomaan lisää!

Mp3 soittimet

Täältä löydät miehelle kaikki Mp3- soittimet edulliseen hintaan. CDON tarjoaa monta eri mallia eri hintaluokissa. Tule katselemaan ja löydä kiva ja tarpeellinen lahja miehellesi.

Harjoitusvälineet

Fitnesstukku tarjoaa monta erilaista laadukasta harjoitusvälinettä parhaaseen hintaan. Täältä löydät synttärilahjoja miehelle sekä naiselle.

Ihonhoito-lahjapakkaukset

Lahjapakkaus on hyvä syntymäpäivälahja miehelle. Shopping4net.fi tarjoaa monta vaihtoehtoa. Miehet rakastavat saada lahjaksi tällaisia lahja-tuotteita, joita he eivät itse yleensä raski hankkia.

Erikoiset lompakot

Täältä löydät hyvänäköiset lompakot miehellesi. Superkauppa.fi tarjoaa jopa tavallisia nahkalompakoita ja alumiinilompakoita edulliseen hintaan. Tämä on hieno, mutta myös hyvin tarpeellinen lahja miehelle.

Hienot Vyöt

Nelly:n laadukkaat vyöt sopivat lahjaksi jokaiselle miehelle. Löydät täältä merkkivyöt. Niistä on helpompi valita hieno lahja, josta jokainen mies tykkää. Valikoimaan kuuluvat Björn Borg, Nudie, sekä paljon muita vaihtoehtoja.

Halvat kamera tuotteet

E-ville tarjoaa hauskoja kameratuotteita. Löydät esimerkiksi veden kestävän sporttikameran, Pokkarikamerat ja paljon muitakin . Tule katsomaan lisää kameratuotteita.

Reput miehelle

Jos miehesi tykkää liikkumisesta, niin on hyvä hankkia hänelle syntymäpäivälahjaksi hieno reppu. Spartoo:lta löydät parhaat reput edulliseen hintaann. Tule etsimään hyvä synttärilahja jo tänään!

Miesten parranajotuotteet

Tule Nelly.com:iin katsomaan hienoja ja edullisia parranajotuotteita miehelle. Tämä on hyvä syntymäpäivälahja miehelle, koska jokainen mies tarvitsee jatkuvasti tuotteita parran ajamiseen.

Deodorantit miehelle

Täältä löydät kaikki hienot ja hyväntuoksuiset deodorantit. Miehet tarvitsevat usein deodoranttia, ja yleisesti he eivät omista vähän parempia merkkiä. Ja tämä antaa sinulle mahdollisuuden hyvän lahjan hankintaan miehellesi!

Olut- ja viinilasit

Kaikki miehet tarvitsee laseja kotiinsa. Miehet käyvät hyvin harvoin itse ostamassa hienoja olut- tai viinilaseja. Tämä on hyvin tarpeellinen lahja ja finnishdesignshop tarjoaa monia erilaisia lasimalleja.<
Miehelle…23>

Katso myös:

| Joululahjat miehelle |