Joululahja miehelle

Tekniikkaa miehelle

Täältä löydät hauskoja teknisiä tuotteita miehelle. Löydät tuotteita kuten Kännykkäteline, urheiluauto Soundracer tai USB-mukinlämmitin. Tule katselemaan lisää joululahjoja miehelle!

Laskuvaatteet miehelle

Täältä löydät hienoja laskuvaatteita miehelle! tule katselemaan lisää ja löydät miehellesi tarpeellisen joululahjan talveksi.

Miesten asusteet

Kun kylmät kelit ovat levinneet ympäri suomea, voivat asusteet olla hyviä ja tarpeellisia joululahjoja miehelle. Täältä löydät hienot myssyt, hanskat, laukut ja paljon muutakin.

Neulottu puserot

Täältä löydät tyylikkäitä neulottuja puseroita miehelle. Tule katselemaan lisää tuotteita ja löydä monia hyviä joululahjoja miehellesi!

Elämyslahjat

Täältä voit ostaa hauskoja joululahjoja miehelle tai poikaystävällesi. Löydät lahjoja kuten päivä Corvetten omistajana, Ammunta käsiaseilla sekä paljon muitakin kokemuksia. Tule katselemaan lisää..

Poistettu lahja

Uusi lahjaidea tulemassa pian!

Lisää lahjoja miehelle…>

Joululahjaideat miehelle

Nykyajan kiireisessä maailmassa on harvoin aikaa tehdä enää mitään itse. Onneksi tarjolla on valmiita, omaperäisiä lahjavaihtoehtoja, joista valita. Joululahjan hienous on se, että se voi olla mitä tahansa; käyttöesine, syötävää, juotavaa, katsottavaa ja paljon muuta. Vain taivas on rajana lahjaa valitessa. Mieti miehen kiinnostuksen kohteita, harrastuksia ja asioita, joista hän todella pitää. Voit miettiä lisätuotteita miehesi ajanvietteeseen tai kiinnostuksen kohteisiin liittyen. Tällaisia lahjoja ovat esimerkiksi autojen lisävarusteet, elektroniikka tai vaikka treenausvälineet.
Miehet pitävät peleistä ja vehkeistään eikä mikään tee heitä iloisemmaksi, kuin saada sinun tukesi niihin.

On hyvä pitää mielessä, että monet miehet arvostavat luksusta aivan siinä missä naisetkin. Jos miehesi pitää hemmottelusta voit miettiä merkkituotteita, kuten hajuvesiä tai asusteita lahjavaihtoehtoina. Tällöin myös vaatteet ovat tervetullut lahjavaihtoehto. Vaikkei mies raaskisikaan ostaa merkkituotteita itse, ei se tarkoita, etteikö hän aina vaikka deodoranttia ostaessaan vilkaisisi merkkituotteiden suuntaan. Hemmottelulahja voi olla myös vaikka uimahousut ja viikonloppu kylpylässä tai vaikka miehesi suosiman joukkueen pelipaita ja liput seuraavaan peliin. Vaihtoehtoja on loputtomasti, sinun tulee vain löytää miehellesi sopiva.

Coolstuff autotuotteet Painettu tuotteet Eroottiset pelit

Ärsyttääkö auton rikkinäinen matto, tai kotona roikkuvat kaappien ovet? Anna miehellesi lahja, joka miellyttää teitä molempia! Autoa varten voit ostaa 12 voltin USB-portti, SoundRacer joka saa autosi kuulostamaan aivan urheiluautolta. Pidä kuitenkin mielessäsi, että nämä ovat miestäsi varten, joten naiselliset kuviot ja värit eivät tule kysymykseen. Autoja varten on tarjolla niin paljon lisätuotteita, että ainut ongelma sopivan tuotteen löytämisessä on vaihtoehtojen paljous. Jos koti kaipaa remonttia ja miehesi on kätevä käsistään, hanki hänelle tuliterät työkalut, joita on ilo käyttää.

Kun mietit joululahjaa miehelle

Voisi kuvitella, että joululahjan ostaminen miehelle on helpompaa. Valitettavasti se ei kuitenkaan ole aina niin yksinkertaista.

Miehen lahjaan tulee pistää ajatusta aivan samalla tavalla, kuin naisenkin lahjaan. Lahja voi liittyä asiaan, josta vain sinä ja lahjan saaja tietävät tai jotain yleisesti hyödyllistä ja kaikkia miellyttävää.

Joululahjojen antaminen on olennainen osa jouluperinteitä. Vaikka joulu onkin ehkä enemmän lapsien odottama juhla, sen tunnelma tempaa kaiken ikäiset mukaansa. Lapsena se pehmeä paketti oli kaikista ei-toivotuin. Yleensä siis myös aikuisena pitää enemmän kovista paketeista. Pehmeä paketti viittaa aina vaatteeseen, ja vaikka niitä on aina mukava saada, kovat paketit ovat mielenkiintoisempia, sillä niiden sisällöstä ei ennen avaamista tiedä mitään. Tavalliset lapaset, sukat tai kaulaliina ovat kyllä tarpeellisia, mutta joskus tylsiä vaihtoehtoja, riippuen tietenkin miehestä. Eri asia on jos olet kutonut nämä itse, jolloin niillä on jo paljon tunnearvoa.

Joululahja mies ystävälle

Jos joululahjan saaja on ystäväsi, saatat haluta antaa hupilahjoja, kuten hauskan t-paidan, jonka voit jopa suunnitella itse kuvioita ja tekstejä myöten. Jos kuitenkin mietit jotain vakavampaa niin, designkeittiötuotteet, kuten minijääkaappi tai lasit eri tilanteisiin, ovat hyviä vaihtoehtoja. Tuotteiden kaiverruttaminen voi kuulostaa lahjalta, joka sopii vain tyttöystävän annettavaksi, mutta myös kaiverukset voivat tarjota niitä toisilleen. Vaihtoehtoja tässäkin on lukemattomia. Voit vaikka kaiverruttaa hauskan tekstin käyntikorttikoteloon!

Hauskat lahjat Internet-sivustolle on koottu verkkokauppoja, joista löytää erilaisia lahjaideoita. Tilaa joululahjat kotoa käsin ja vältät jouluruuhkat kaupoissa. Löydät vaatteita, hupilahjoja, asusteita, elektroniikkaa, miesten kosmetiikkaa ja esimerkiksi autoiluun liittyviä tuotteita. Selaa ehdotukset läpi, klikkaa itsesi verkkokauppoihin ja löydä oikea lahja juuri sinun miehellesi! – katsele lisää meidän Miehelle sivulta!

Muut joululahjat:

| Joululahja naiselle | | Joululahja veljelle | | Joululahja siskolle | | Joululahja äidille | | Joululahja isälle | | Joululahja lapselle |