Miehelle

Lahjoja miehelle (1/3)

Autotarvikkeet miehelle

Löydä mini jääkaapin,USB-virtaa laitteen autoon, V8, V10 tai V12 autopäristin. Täältä saat ostettua hauskoja lahjatuotteita autoon edulliseen hintaan. Tule katsomaan lisää lahjoja miehelle!

Elämyslahjat lahjakortit

Elämyslahjat tarjoaa hauskoja ja jänniä elämyslahjoja. Täältä löydät sopivan lahjakortin sellaiselle miehelle, joka pitää liikkumisesta. Tule katsomaan lisää tuotteita.

Kaiverrus-lahjat

Laser24 tarjoaa useita, hienoja, muistamisenarvoisia tuotteita, jotka saat valitsemallasi kaiverruksella kotiin lähetettynä. Löydät avaimenperiä, käyntikorttikoteloita, taskumatteja, taskukelloja ja paljon muuta erikoista.

Luo oma hauska t-paita

Täältä löydät ihan täydellisen lahjan poikaystävällesi. Voit luoda oman t-paidan sekä muitakin lahja-tuotteita poikaystävälle.
Spreadshirt tarjoaa aina laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

iPhone tarvikkeet

Täältä voit löytää tarpeellisia iPhone tarvikkeita miehelle lahjaksi. löydät esimerkiksi kannettavan aurinkolaturin, kännykkäpidikkeen tai vaikka iPhone vesisuojus. Katso lisää tuotteita!

Audio ja video

Löydä hauskoja tuotteita kuten videokamera-aurinkolasit, Bluetooth FM-lähetin autoon sekä paljon muitakin hienoja lahjoja miehelle. Tule katselemaan lisää tuotteita!

Miesten svetarit & hupparit

Löydä miehellesi hieno lahja! Boozt tarjoaa muodikkaita ja hienoja hupparitakkeja ja paljon muutakin. Löydät laadukkaat merkit kuten Jack & Jones, Boss ja monia muita. Tule katselemaan lisää lahjaideoita.

Miesten asusteet

Täältä löydät kakki laadukkaat asusteet miehelle lahjaksi. Boozt tarjoaa vöitä, solmioita, korttikoteloita, lompakoita ja paljon muitakin hienoja lahjoja miehelle. Tule katsomaan lisää tuotteita!.

Parfyymit

Parfyymi on hyvä synttärilahja miehelle. Parfyymi on tuote, jota jokainen suomalainen mies joskus tarvitsee. Tule jo tänään katsomaan shopping4net:in hyviä parfyymituotteita. Löydät monta hyvää merkkiä edulliseen hintaan.

Hihattomat topit

Löydät miehellesi tyylikkään hihattoman topin kesäksi. Tämä on hyvin tarpeellinen lahja miehelle kun kesä lähestyy. Löydät merikit kuten Dcore tai Nike. Tule katselemaan lisää..

Proteiinit ja lisäravinteet

Fitnesstukusta löydät kaikki halvimmat ja uusimmat proteiinit ja lisäravinteet. Täältä saat hyvän lahjan poikaystävälle, joka tykkää treenaamisesta ja lihaksista. Kaikki tuotteet saat tilattua kotiin helposti, pienellä vaivalla.

Bisco tribal-korut

Savanni tarjoaa hienoja, erikoisia ranne- ja kaulakoruja. Korut antavat rennon, australialaisen tunteen ja ne valmistetaan käsinkiillotetusta ja hopeoidusta tinasta. Tule katsomaan ja löydä erikoinen lahja miehelle!

Grilli-tuotteet

Miehet rakastavat seisoa grillin ääressä. Täältä voit löytää miehellesi oikean hyviä tarvikkeitä kuten Hampurilaispihvipuristimen, Luxus-grillisalkku sekä paljon muitakin lahjoja.

Miesten lahjat mökille

Täältä löydät mukavia lahjoja miehelle mökkeilyyn tai matkalle! Voit esimerkiksi ostaa riippumaton johon ei tarvitse puita, Juomakatiskan sekä paljon muitakon mukavia mökki-tuotteita!

Miehelle…23>

Katso myös muita lahjaideoita:

| Joululahjat miehelle |

Meidän lahjat miehelle

Tervetuloa katselemaan meidän lahjaideoita miehelle tai poikaystävällesi. Täältä löydät paljon erilaisia lahjoja, monista eri nettikaupoista. Kaikki lahjaideamme miehelle ovat peräisin ainoastaan luotetuista nettikaupoista, jotka toimittavat lahjoja nopeasti sekä turvallisesti.
Aloita vaikka katsomalla meidän lahjat tai ideat miehelle. Täältä löydät varmasti jotakin mukavaa lahjaksi annettavaksi.
Olemme sijoittaneet kaikki ideamme eri luokkiin (miehelle, veljelle, isälle), ja tämä on tehty usean käyttäjämme avustuksella. Mutta kannattaa tietysti itse tutkia ja katsoa kaikki sivut. Itsehän sitä parhaiten tuntee henkilön, jolle lahjaa on ostamassa.

Syntymäpäivälahjoja miehelle

Oletko nainen? Ja etsit tai mietiskelet miehellesi jotain kivaa ja erikoista syntymäpäivälahjaksi.
Hyvä lahja miehelle ei tarvitse aina ollakaan niin vaikea löytää kun se alussa saattaa vaikuttaa.
Miesten harrastukset tietysti vaihtelee aika paljon miehestä toiseen, mutta monet syntymäpäivälahjat sopivat monelle eri tyyleille tai luontoisille. Aloita kuitenkin, miettimällä mitä miehesi tykkää tehdä tai mistä hän on kiinnostunut. Tykkääkö hän esimerkiksi urheilusta, tai liikkuuko hän ulkona paljon luonnossa?. Tai onko hän vaan rauhallinen tyyppi joka mieluimmin viettää päivät kotona sohvan ääressä ja nauttii hyvästä ruuasta.
Jos mitään ei kuitenkaan tule mieleen, niin valitse lahja joka sopii monille miehille. Meidän avulla löydät helposti lahjoja jotka ovat tarpeellisia, hauskoja ja myös eri erikoisia.