Lapsille

Radio-ohjattavat

Superkaupasta löydät erittäin hienoja ja hauskoja lahjoja lapselle. Täältä löydät esimerkiksi Kauko-ohjattavat helikopterit, autot, trukki ja muitakin hienoja radio-ohjattavia tuotteita lapselle.

Action-figuurit

Täältä löydät lapselle kakki jännät action figuurit lahjaksi! Löydät esimerkiksi Conan Barbaarin, Kapteeni Kirk ja Mr. Spock sekä Ron Weasley (Harry Potter) Action-figuuriin.

Pehmoselaimet

Löydä mukavia pehmois-eläimiä lahjaksi pienelle lapaselle. Lekmer tarjoaa hienoja ja tunnettuja ilmiöitä kun Bamse, Peppi pitkätossu ja paljon muitakin hauskoja nalleja tai pehmois-eläimiä.

Askartelu lahjoja

Täältä löydät pienille lapsille hienoja ja hauskoja askartelu sekä pelituotteita. Löydät Autot, Eemeli ja Peppi laatikkopalapelit sekä monia muitakin hienoja askartelu tuotteita lapselle lahjaksi.

Lasten elokuvat

Täältä löydät kakki lasten elokuvat edulliseen hintaan! Löydät esimerkiksi The Pirates, Hugo tai Bambi. Tule katselemaan lisää lahjaideoita lapselle.

Lasten koululaukut

Kesän jälkeen lapsesi menee takaisin kouluun. Täältä löydät hienoja koululaukkuja lahjaksi lapsille. Spartoo tarjoaa aina laadukkaita tuotteita edullisissa hintaluokissa.

Polkuautot ja polkuvälineet

Lekmer tarjoaa hienoja lahjoja lapsille. Täältä voit löytää kaikenlaisia leluja. Tule katselemaan hauskoja polkuautoja tai polkuvälineitä lapselle. Löydät Indianapolis Airin, Hello Kittyn, Potkulaudan sekä paljon muuta.

Hauska lasten Jojo

Tule katselemaan hienoja lahjoja lapselle täältä. Superkauppa tarjoaa monta hienoa Jojoa lapsille. Löydät led-valojojot, temppuilujojot, sekä paljon muuta hauskaa edulliseen hintaan.

Zhu Zhu eläimet

Täältä löydät paristolla toimivia ja liikkuvia hauskoja eläimiä! Tule katselemaan ja löydä täältä kiva lahja pienelle lapselle.

Lasten maalauskirjat

Löydä suomen suosituimmat lasten maalauskirjat edulliseen hintaan. Löydät esimerkiksi Mikko mallikas, bamsen sekä monia muitakin hauskoja kirjoja lahjaksi.

Lahjaideat lapsille

Lapsille voi monesti olla vaikea keksiä hyvän lahjan. Tämä johtuu siitä että lapset tykkää eri iässä eri tavarasta, ja mieli muuttuu jatkuvasti ja nopeasti. Tämän takia on hyvä lukea tarkasti käyttäjien kommentit joista voit saada hyän lahjaidean juuri sinun lapselle, tai voit myös katsoa mitä kaupat suosittelevat tästä asiasta. Joskus hän on hellpoa vaan kysyä lapsen vanhemmillta mitä hän tahtoo, mutta tämä ei ole ehkä paras vaihtoehto lapselle. Kun vanhemmat ei ylensä ole tarkasti katsonut mikä lahja on paras juuri sen ikäiselle. Vaan vanhemmat miettivät liian tarpeellisessti lapsen puolesta. Meidän lahjaideat on perustettu siihen mitä nettikaupat on huommannut myyvän hyvin, ja myös sellaiset lahjat jotka on saanut mukavia kommentteja monelta käyttäjältä.

Joululahjat lapsille

Tule katselemaan meidän hienoja ja erikoisia joululahjaideoita lapsille. Täältä löydät kaikenlaisia leluja, vaatteita, radio-ohjattavaa ja paljon muitakin mukavia joululahjoja. Lue lisää..

Katso meidän lahjat pienille tytöille tai pojille:

| Lahjaideat pienelle tytölle | Lahjaideat pienelle pojalle |