kastelahjat

Kastajaislahjoja pienelle vauvalle

Kylpytuotteet vauvalle

Tule katselemaan erittäin hauskoja ja laadukkaita vauvan kylpy-tuotteita. Löydät esimerkiksi lintu kylpylämpömittarit, Puhallettava amme ja paljon muitakin hauskoja kylpemis-tuotteita.
Täältä löydät helposti hauskan kastelahjan vauvalle.

Kaiverrus lahjoja

Täältä löydät hauskoja kastajaislahjoja kuten rasia lapsen ensimmäiselle hampaalle johon voit pistää lapsen nimen ja vaikka pikkaiseen raha lisäksi. Löydät myös muitakin hienoja kaiverrettavia tuotteita kuten Kipsitaulun tai Kummikehyksen.
Tule katselemaan lisää tuotteita.

Kastelahjoja

Tule katselemaan täältä hienoja valokuvakehyksiä, Kastekortteja tai Kastesormuksia. Pystyt myös löytämään muita hienoja tuotteita pikku lapselle. katso lisää tuotteita..

Muita lahjaideoita:

| Lahjat lapsille | | Lahja tytölle | | Lahja pojalle |

KASTELAHJAT

Kastajaistilaisuus eli ristiäiset, tai vaihtoehtoisesti nimiäiset, on lapsen ensimmäinen juhla. Haluat antaa lapselle jotain, mikä muistuttaa tästä tilaisuudesta. Vaikkei lapsi muistakaan tätä päivää, ovat nämä hänen ensimmäisiä lahjojaan. Jotkut pitävät vauvana saamiaan kaiverrettuja rannekoruja vielä aikuisenakin – käytyään ensin tietenkin suurennuttamassa niitä. Monella meistä on se perinteinen lusikka, johon on kaiverrettu oma nimi. Vaikkei tätä lusikkaa koskaan käytetä, on se kaunis muisto ja säilytettävä arvoesine. Kun hankit kastelahjaa, voit miettiä, että yleensä lahja on tärkeä myös vanhemmille, erityisesti äidille, joka muistelee tuota tilaisuutta kyynel silmäkulmassa vuosien päästä.

Perinteisiä kastelahjoja ovat kuvakehykset ja rasiat. Komeisiin kuvakehyksiin voi valmiiksi laittaa, tai antaa vanhempien valita, kuvan suloisesta vauvasta, joka sitten voidaan ripustaa seinälle tai asettaa esille kotiin. Yleistä on antaa myös kaiverrettuja lahjoja. Lusikan lisäksi kaiverruttaa voi lähes mitä tahansa mieleen tulee. Kauniit rasiat ovat myös loistava idea. Rasiassa voidaan säilyttää vaikka pikkuisen ensimmäinen irtoava maitohammas.

Jos haluat antaa jotain erikoisempaa voit tutustua esimerkiksi kipsitauluun. Tauluun painetaan lapsen käden tai jalanpohjan jälki. Tämä on mukava muisto ja lapsi tuleekin varmasti löytämään iloa tästä lahjasta vertaillessaan kasvavia raajojaan tuohon pikkuriikkiseen jälkeen. Jos haluat antaa jotain muuta mistä lapselle voisi olla iloa, mutta myös jotain yleishyödyllistä, voit pistää pakettiin suloisia kylpytuotteita lapselle. Lelut ja ammeet antavat vauvalle varmasti hauskoja hetkiä peseytymiseen. Nämä kastelahjat sopivat hyvin myös vauvakutsuilla annettavaksi. Katsasta nämä ja monet muut tuotteet hauskatlahjat.com –sivuilta.