Joululahjat

Joululahjaideat:

MiehelleNaiselle
ÄidilleIsälle
VeljelleSiskolle
Lapselle

Lahjakortit
Jos et ole ihan varma mitä ostat
joululahjaksi, niin voit katsella
meidän lahjakortteja!

Suosittuja joululahjoja

Kaiverrus-lahjat Laskuvaatteet miehelle Sitruspusertimet Miesten asusteet
Design lahjoja Tekniset hupilahjat Eroottisia hupituotteita Lautapelit

Joululahjat:

MiehelleNaiselleÄidilleIsälleVeljelleSiskolleLapsille

Mistä tulee vuoden joululahja 2012?

Monet suomalaiset lehdet ja ihmiset miettivät aina jouluaikoina, mistä tuotteesta tulee vuoden paras joululahja miehelle sekä naiselle. Vuoden paras joululahja on siis tuote, jota myydään eniten kaupassa tai netissä. Tätä ei voi tietenkään tietää ennen kuin joulu lähestyy, mutta kiva asiaa on arvailla. Samalla se tuottaa myös hyviä ideoita muille, liittyen muihin lahjavalintoihin. Tänä vuonna me olemme pyytäneet mukaan liittyneitä käyttäjiämme antamaan meille vinkkejä asiasta valitsemalla kolme lahjaa, joiden veikkaavat tulevan tänä vuonna valituiksi vuoden joululahjoiksi. Nämä vinkit pistetään vierekkäin meidän eksperttiryhmän kanssa, joka koostuu tänä vuonna kahdesta naisesta sekä yhdestä miehestä. Kaikki kolme ovat joka vuosi seuranneet joulunajan tapahtumia hyvin tarkkaan ja sen vuoksi myös tietävät paljon asiasta.
lue lisää..

Parhaat joululahjat, perheelle tai ystävälle

Täältä saat hyviä joululahjaideoita jokaiselle perheenjäsenelle sekä ikäluokkalle. Me olemme vuoden aikana saaneet käyttäjiltämme hyviä lahjavinkkejä ja myös katselleet ympäri nettiä eri foorumeissa, mistä lahjoista suurin osa suomalaisista on tykännyt. Olemme myös kuunnelleet ja keskustelleet monien nettikauppojen kanssa siitä, minkä he luulevat tulevan valituksi tämän joulun parhaaksi joululahjaksi. Toimme sitten tämän infon käyttäjillemme ja saimme erittäin positiivista palautteita takaisin. Juuri tämän takia olemme tänä jouluna hyvin varmoja, että tulet pitämään ideoistamme ja löytämään meiltä hauskat, hienot, romanttiset, erikoiset ja kivat joululahjat.
Joululahjat lapsille

Hupilelut lapselle Lastenpelit Liikkuvat pehmot Leluja ja pelejä

lisää joululahjoja lapselle..

Joululahjat veljelle

Onko veljesi ollut tänä vuonna kiltti ja ymmärtäväinen tyyppi? Jos vastaus kysymykseen on kyllä, niin siinä tapauksessa löydät varmasti sivuiltamme hänelle mukavat ja hienot joululahjat tai lahjan . Meidän kaikki joululahjaideat veljelle ovat erittäin tarkasti valittuja ja olemme keskustelleet niistä muiden käyttäjien kanssa. Tämä antaa sinulle mukavia ja valmiiksi harkittuja lahjaideoita.
lue lisää..

Joululahja siskolle

Täältä voit katsella ja löytää parhaat joululahjat tai lahjan siskollesi. Joululahjaidemme ovat keräytyneet vuoden aikana monien käyttäjiemme avulla. Löydät helposti monta hienoa vaihtoehtoa, monesta eri nettikaupasta joululahjaksi siskolle.
lue lisää..

Hyvä joululahja isälle

Meidän joululahjat tai -vinkit isälle ovat erittäin hienoja ja vaihtelevia, jotta ne sopisivat hyvin moneen eri hintaluokkaan. Täältä voit löytää sekä vähän kalliimpia että halvempia lahjoja. Kaikki lahjat voit tilata netin kautta kotiin helposti, nopealla toimituksella.
lue lisää..

Löydä hyviä joululahjoja miehelle

Miehiäkin jännittää kuten muitakin kun joululahjojen avaaminen on illalla alkamassa. Varsinkin ne joululahjat jotka ovat saatu tyttöystävältä tai vaimolta. Hyvä asia muistaa on kuitenkin se, että mies haluaa yleisesti mieluimmin saada yhden vähä kalliimman tai tarpeellisen lahjan kun että ostat ehkä monia vähän halvempia joululahjoja jotka nopeasti unohtuu. Toinen joululahjaidea miehelle voi myös olla että teetät hänelle jotakin hauskaa kuten painetun paidan, tai kuvamukeja teidän hääkuvalla. Muistakaan että joulu on aika hiljainen ja rauhallinen pyhä. Niin yritä löytää miehellesi ainakin yhden joululahjan jota hän heti jouluiltana voisi alkaa käyttää. Sellaiset joululahjat voisi esimerkiksi olla joku illanviettopeli tai hyvä elokuva.
lue lisää..

Joululahjat ja mukavat muistot

Muistatko sen ensimmäisen nallen, jonka sait pienenä? Sen suloisen nuhjuisen nallen, jonka otit siitä lähtien mukaasi kaikkialle. Tai sen hauskan keraamisen kipon, jonka lapsesi oli tehnyt koulussa? Entä muistatko, kun paketoit lahjan huolella rakkaalle ihmiselle ja odotit näkeväsi hänen ilmeensä. Jokainen lahja on muisto tuosta ihanasta juhlasta. Jouluna koko perhe kokoontuu samaan paikkaan, välillä isoinkin joukoin. Tarjolla on valtavat määrät erilaisia herkullisia jouluruokia, joita kaikki odottavat joulun lähestyessä. Joulustressi on tuttua varmasti jokaiselle, mutta kun vihdoin on aika jouluaterian, katoaa kaikki stressi ja joulu voi todella alkaa. Jokaisella perheellä on omat perinteensä eikä niitä tule koskaan unohtamaan. Kuusen ja joulupipareiden tuoksu tuo mieleen joulumuistoja; kuusen koristelua, ensimmäinen uunituore joulupipari maidon kera, kinkun syöntiä keskellä yötä ja perheen kanssa yhdessäoloa. Jouluaterialla kaikilla on iloinen tunnelma ja kaikki alkavat jo odottaa innolla joululahjojen avaamista joulukuusen loisteessa. Joidenkin jouluun kuuluu joulusaunan lämpimät löylyt, joillekin joulukirkossa käynti. Joka joulu pyritään tekemään samat tietyt asiat, koska joulu ei olisi joulu ilman perinteitä. Joulu on varsinkin lapsien odottama juhla. Lahjalistoja kirjoitetaan jo marraskuussa ja aikuiset pyrkivät täyttämään toiveista suurimmat. Mikään ei tuo hymyä nopeammin kasvoille, kuin lapsen riemu hänen avatessaan mieluisaa lahjaa paketista. Oli se sitten nallekarhu tai mikä tahansa muu lahja, jos lapsi ilahtuu siitä, on joulutunnelma taattu. Joulu ei ole kuitenkaan vain lasten ja perheiden juhla, se on myös romanttista aikaa pariskunnille. Joka puolella tuikkivat jouluvalot, on vilpoista, ja rakastavaiset hakevat lämpöä toisistaan. Joulu ei ole kuitenkaan joulu ilman joululahjoja. Jokaisella on varmasti ainakin yksi lapsuuden joululahja, jonka he muistavat tarkasti vielä aikuisenakin tai jopa säilyttävät vieläkin kotonaan. Jos lahja on joltain tärkeältä ihmiseltä, perheenjäseneltä tai muulta läheiseltä sillä on paljon tunnearvoa. Rakkaimmat joululahjat ovat rakkailta ihmisiltä. Pariskuntienkin juhlatunnelma huipentuu kaksin kesken vaihdettuihin lahjoihin, joita kumpikaan ei varmasti ihan heti unohda. Joka joulu, ihmiset miettivät edellisvuoden lahjoja ja keskustelevat hauskimmista ja rakastetuimmista lahjoista. Joululahjat ovat tärkeitä ja pysyvät ihmisten mielessä aina seuraaviin jouluihin. Yhdessäolo jouluna on tietenkin kaikista tärkeintä, mutta joululahjat symboloivat välittämistä ja lämmittävät jokaisen mieltä. Joulu lma on mahtava tunne, eikä sitä malta odottaa. Lapselle se on taattu, mutta vanhetessa joulustressin kokeminen nousee joulujärjestelyvastuun kasvaessa. Jos kuitenkin osaa vielä nauttia joulutunnelmasta, jonka vuoksi kaikki se stressi koetaan, on kaikki sen vaivan arvoista.

Miksi ostaa joululahja naiselle tai tyttöystävälle?

Joulu on sitä aikaa vuodesta, jolloin tosi mieskin heltyy muistamaan rakasta tyttöystäväänsä. Naiset luultavasti arvostavat joulu-lahjojen saamista enemmän kuin miehet ja odottavat saavansa lahjan mieheltään jouluna. Jopa siinäkin tapauksessa, että ovat sanoneet etteivät tarvitse mitään. He odottavat lahjan olevan jotain henkilökohtaista ja kaunista, joka näyttää miehen todella ajatelleen häntä lahjaa valitessaan. Joten ole tarkkana, että valitset lahjan, joka sopii tyttöystäväsi tyyliin ja mieltymyksiin. On tärkeää muistaa tyttöystäväänsä lahjalla, koska he haluavat tuntea olevansa rakastettuja ja lahjan antaminen on naiselle ilmeinen merkki asiasta. Vaikka rakkauden näyttäminen onkin tärkeää vuoden jokaisena päivänä, tee se jouluna muutenkin kuin sanoin, sillä sitä jokaisessa naisessa asuva prinsessa odottaa. Naiset kokevat lahjan antamisen olevan romanttinen ele ja arvostavat suuresti sen eteen tehtyjä ponnisteluja. Mistä tietää valitsevansa toivotun lahjan? Tyttöystävää kannattaa kuunnella joulun alla erityisen huolellisesti, sillä vaikkei hän suoranaisesti toivettaan kertoisi, saattaa hän ohimennen mainita, jotain mitä häneltä puuttuu. Lisäksi me olemme koonneet sivuillemme parhaimmat lahjaideat helpottamaan valintojesi tekemistä tämän kovan paikan edessä. Oli tyttöystäväsi sitten rokkimimmi tai primadonna, löydät sivultamme varmasti idean lahjaan, joka ilahduttaa häntä. Tule katsomaan meidän joululahjaideoita naiselle tai tyttöystävälle.
Lue lisää..