Isälle

Lahjoja isälle (1/1)

Tasku-kellot

Täältä löydät erilaisen ja upean syntymäpäivälahjan isällesi. Keskisen kello tarjoaa hienoja ja laadukkaita tasku-kelloja lahjaksi. Löydät esimerkiksi kullan, hopean, valkoiset ja mustat mallit.

Taskumatit kaiverruksella

Täältä löydät mukavan lahjan isällesi. Laser24.fi tarjoaa hienoja taskumatteja omalla horoskoopilla sekä kaiverruksella edulliseen hintaan. Tule katselemaan lisää tuotteita!

Fiksuja tuotteita

Osta hauska ja myös fiksu lahja isälle. Täältä löydät tuotteita kuten kannettava aurinkolaturi kännykälle, kaljajäähdytin joka pitää isäsi juoman kylmänä monta tuntia. Katso lisää tuotteita..

Halvat kodin tarvikkeet

Täältä voit ostaa hauskoja ja halpoja pieniä kodintarvikkeita kuten Hierova niskatyyny tai Pääkalloshottilasit. Löydät helposti isällesi mukavan lahjan!

Halvat keittiövälineet

Täältä voit ostaa hauskoja ja halpoja pieniä keittiötarvikkeita kuten Viinipullonavaaja tai Leikkuulaudat. Löydät helposti isällesi mukavan ja tarpeellisen lahjan!

Lahjat Isälle

Jos olet etsimässä lahjaa isälle, niin olet tullut oikeaan paikkaan, sillä meidän synttärilahjaideat ja vinkit isälle ovat sellaisia, jotka käyvät jokaiselle isälle. Meidän vinkit haetaan aina sellaisista nettikaupoista, jotka toimittavat turvallisesti ja nopeasti. Me yritämme aina etsiä ja näyttää käyttäjillemme hyviä lahjavinkkejä!

Lisää lahjaideoita isälle:

| Joululahja isälle |