Hupituotteet

Hupilahjat (1/1)

Halvat huumorituotteet

E-ville käy hyvin sellaiselle joka etsii halpoja hupituotteita. Täältä löydät Pöytäfutis shottipeli, Sudoku-vessapaperi ja paljon muitakin mukavia hupilahjoja.

Ruoka ja juoma

Täältä löydät monia hauskoja ruokaan ja juomiseen liittyviä hupituotteita! Pystyt helposti löytämään kivoja ja vähän halvempia lahjoja. Tule katsomaan lisää tuotteita!

Mini telkkari PC

Tällä hauskalla mini PC tikkulla telkkariin voit katsella kuviasi tai pelata pelejä netissä. Tule lukemaan tuotteesta lisää..

Jonglööraus lahjat

Löydät kakki hienot jonglööraus-tuotteet lahjaksi. Tämä hupilahja on jokaiselle hauska ja tarpeellista oppia joskus. Tule katselemaan lisää lahjaideaoita täältä!

Hupivaatteet ja asusteet

Löydä hienoja ja huvittavia vaatteita tai asusteita lahjaksi. Tälltä löydät esimerkiksi Batman-kylpytakki tai Cash Stash avaimenperän. Katso lisää tuotteita!

Katso myös:

| Eroottiset lahjat |
eroottiset lahjat

Hauskat lahjat, gadgets ja hupilahjat

Täältä löydät suomen hauskimmat lahjat ja hupituotteet! Löydä meidän avulla joka tilanteeseen erilaiset ja hauskat hupilahjat. Saat täältä kaikki hauskimmat tuotteet edulliseen hintaan!.

HUPILAHJOJA

Etsitkö hauskaa lahjaa, joka varmasti erottuu muista? Haluatko piristää ystävääsi tai muuta läheistä henkilöä? Klikkaa itsesi hauskatlahjat.com –sivustolle ja tsekkaa hupilahjatuotteet. Hupilahjat ovat loistava tapa saada ystäväsi nauramaan. Meiltä löydät uskomattoman määrän huvittavia vempaimia ja asusteita. Etsitkö hupia illanviettoon? Hanki ystävällesi juomapeli! Löydät esimerkiksi juomaruletin ja beer pongin. Seuraavaksi siirrytte varmasti baariin; hanki ystävällesi kaljakypärä tai vaikka shottipistooli yökerhon pitkää jonoa varten. Rankan biletyksen jälkeen on aika tarkistaa onko kuski varmasti ajokunnossa. Hanki alkometri-avaimenperä ja varmista kuskin kunto ennen rattiin päästämistä. Jos alkoholiin liittyvä lahja ei kiinnosta, voit aina valita useista muista vaihtoehdoista. Löydät loistavat hupipaidat sivuillamme olevasta verkkokaupasta. Voit valita valmiista hauskoista esimerkkipaidoista tai jopa luoda tekstin ja kuvan tuotteeseen itse! Voit esimerkiksi teettää paidat vaikka polttareihin. Painatettavia tuotteita on kaikenikäiselle, joten voit painattaa eri tilaisuuksiin sopivia tekstejä. Saatavana on myös erikoinen led-vyö, johon lahjan saaja voi itse kirjoittaa jopa 500 merkkiä pitkän tekstin. Haluatko pilailla ystäväsi kustannuksella? Vaihtoehdot eivät lopu kesken. Hanki esimerkiksi repeämätön vessapaperirulla tai sähköiskuja antavat autonavaimet ja vaihda ne kaverisi huomaamatta. Jos yrität saada ystäväsi lopettamaan tupakanpolton, osta keuhkotuhkakuppi, joka yskii käytettäessä. Antoiko läheisesi esseen tai muun kirjoituksen luettavaksesi? Hanki mahtavat like ja dislike leimasimet, eikä sinun tarvitse kirjoittaa kommentteja. Muista kuitenkin varmistaa, että käsissäsi ei ole ainoa kopio. Ärsyttääkö kavereidesi tunkeilu tietokoneellesi? Vaihda hiiresi sähköshokkeja antavaan hiireen ja pidä heidät kaukana koneestasi. Tunnetko siivousintoilijoita? Syö purukumia ja laita verkkokaupasta löytämäsi purukumin näköinen magneetti jääkaapin oveen kaverisi katsoessa kauhuissaan vierestä. Myös eroottiset hupituotteet ovat suosittuja, hanki ystävällesi vaikka eroottinen pullonavaaja tai valmista erikoisesti muotoiltua pastaa ja katso kuka huomaa tämän ensimmäisenä. Vaihtoehtoja on lukemattomia: Löydät rullattavan pianon, pimeässä hohtavaa vessapaperia, naamiaisasuja ja paljon muuta. Hupituotteita myyvillä verkkokaupoilla ei ole kuitenkaan tarjolla ainoastaan pilailuun ja huvitteluun tarkoitettuja tavaroita. Sivuilla myydään myös hyödyllisiä asioita, kuten yleiskaukosäätimiä, tutteja hienoilla kuvioilla sekä hienoja sisustusesineitä, kuten hammastikkutelineitä ja neon-ilmoitustauluja. Siirtyessäsi verkkokauppoihin saatat huomata kuluttavasi paljon aikaa selaten mielenkiintoisia ja toinen toistaan yllättävämpiä lahjaideoita. Löydät varmasti jotain sopivaa, äläkä ylläty jos haluat ostaa jotain itsellesikin.