Häälahjat

Häälahjat (1/2)

Hienot veitset

Täältä löydät laadukkaita veitsiä tai veitsitelineitä häälahjaksi.
Tämä on hyvä ja tarpeellinen lahja hääparille, tule katselemaan lisää tuotteita!

Kattaus, keittiön tuotteet

Stockmann on se nettikauppa josta löydät eniten laadukkaita kattaustuotteita keittiöön. Löydät laseja, aterinsetit sekä paljon muitakin tuotteita hääparille. Tule katsomaan lisää ja löydä hääparille hienon lahjan.

Elämys häälahjat

Vaikka ostat muita häälahjoja parille, niin hieno kokemus voi monesti olla se lahja josta hääpari ilostuu eniten. Tule katsomaan elämyslahjat.fi:in elämys häälahjoja, jotka saat helposti kotiin tilattua netin kautta.

GPS laitteet

Jokainen pariskunta tarvitsee aina välillä löytää paikasta paikkaan. GPS laite tulee viimeistään käyttöön häämatkalla. Tule katsomaan pixmanian monia edullisia tuotteita jo tänään.

Häälahjat kaiverruksella

Täältä löydät häälahjoja kuten hääkehys kaiverruksella, viinisetti puulaatikossa tai viinilasitelineen. jokaiseen tuotteeseen pystyt myös kaivertaa jonkun mukavan lahja-tekstin hääparille. Tämä on hieno, ja myös hauska häälahja.

Design Tyynyt

Tule katselemaan laadukkaita tyynyjä hääparin uuteen kotiin! Täältä löydät ainutlaatuisia tuotteita jotka hienontavat jokaista kotia.

Laadukkaat tekstiilit

Löydä hienoja pyykeitä, kylpytakkeja tai tossuja. Täältä löydät kakki laadukkaat ja hienot tekstiilit hääparille. Tule etismään häälahjoja jo tänään!

Kulhoja & tarjoilulautaisia

Täältä löydät monta hienoa häälahjaa. Löydät esimerkiksi tarjottimet, kulhot tai kakkulautaiset. Tule katselemaan monia laadukkaita tuotteita hääparille.

Matkalaukut

Täältä löydät kakki hienot matkalaukut hääparille lahjaksi ennen häämatkaa. Spartoo.fi tarjoaa aina halvat ja edulliset hinnat nopealla toimituksella. Löydät myös merkkejä kun La Bagagerie, Mini Cooper ja paljon muitakin.

Luo itse hääparille

Täältä löydät tuotteita joihin voit itse luoda jotain hauskaa hääparille. Löydät laukkuja, t-paitoja tai vaikka tyynyjä. Spreadshirt toimitta myös tuotteet nopeasti. Tule tekemään oman häälahjan jo tänään!

Design lasit

Löydät viinilasit, Whiskey-lasit, Cocktail-lasit ja paljon muitakin designer laseja. Täältä löydät parhaat hinnat laatu-tuotteitden ostanossa. Tule katselemaan lisää.

Kahvi tuotteet

Jos hääpari tykkää juoda välillä kupilisen kahvi, niin täältä löydät kakki netin parhaat tuotteet edulliseen hintaan. Tule etsimään häälahjasi täältä!

Kodin kattaukset

Jokainen pari tarvitsee uudessa kodissa hienon näköisiä mukeja, lautaisia tai kulhoja. Täältä löydät kakki tällaiset tuotteet mutta erikoisen laadukkaita. Sen takia nämä sopivat hyvin häälahjaksi.

Hienot aterimet

Grilliaterimet, juustoveitsisetti tai sillihaarukka.
Täältä löydät monia hienoja aterimeitä pariskunalle. Täältä löydät helposti mukavan häälahjan.

Naatali Spa – lahjakortit

Katsele Naatalin monia paratiisilomia kahdelle! täältä löydät erikoisen ja aivan mahtavan häälahjan. Jokaiseen tilanteeseen pystyt ostaa lahjakortteja, jotta hääpari matkustaa silloin kun sopii.

Koti-grilli tuoutteet

Täältä löydät pöytägrillit, Sähkösavustinpaketit ja paljon muitakin hienoja koti-grilli tuotteita hääparille. Tule katselemaan lisää!

Koti valaistusta

Täältä löydät hääparin kotiin hienoja erikoisia valaistus tuotteita. Löydät esimerkiksi Kauko-ohjattavat kynttilät tai Tulikukka kynttilälyhdyn. Katso lisää häälahjaideoita!

Ruoka ja juoma kirjat

Auta hääparia alkuvälissä, ostamalla hyviä kokki-kirjoja häälahjaksi. Tule katselemaan lisää tuotteita!

Häälahjat…2>

HÄÄLAHJOJA HÄÄPARILLE

Hääpäivä, tuo romanttinen ja iloa täynnä oleva päivä, on tärkeä juhla jokaisen elämässä. Kaunis morsian upeassa mekossaan ja tyylikäs mies puvussaan – tämä näky herkistää varmasti jokaisen. Eikö tuore aviopari kuitenkaan tehnyt lahjalistaa, etkö tiedä mitä hankkia? Ei hätää hauskatlahjat.com esittelee hyviä häälahjaideoita!

Nyt kun pariskunta on solmimassa elämiään yhteen on aika hankkia heille uusia yhteisiä tavaroita ja esineitä heidän yhteiseen kotiinsa. Avioliitto on suuri askel pariskunnan elämässä ja haluat lähettää heidät tälle uudelle alulle parhaimmin mahdollisin eväin. Voit antaa häälahjan jopa ennen tätä iloista päivää; häälahja voi olla jotain mikä auttaa hääjärjestelyissä, varsinkin jos ammattisi liittyy kauneudenhoitoon, vaatealaan tai pystyt järjestämään esimerkiksi loistavan juhlapaikan. Jos kuitenkaan et työskentele tällaisella alalla tulee sinun alkaa miettiä lahjavaihtoehtoja.

Keittiötuotteet ovat aina hyvä valinta. Tarjolla on lukemattomia vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi valita kauniista eri tilanteisiin tarkoitetuista laseista; löydät kauniita samppanja-, viini- ja cocktail-laseja. Jos pari pitää kahvista, hanki heille jokin mahtavista kahvituotteista, kuten kahvimylly tai espressokeitin. Varsinkin miestä miellyttävät koti-grillituotteet, mutta tuore vaimokin on varmasti tyytyväinen maistaessaan grillattuja herkkuja. Muita yleisiä keittiötuotelahjoja ovat esimerkiksi laadukkaat keittiöveitset, hienot aterimet ja kattaukset.

Sisustuslahjat ovat myös tyypillisiä häälahjoja. Tarjolla on tyylikkäästi muotoiltuja kulhoja sekä trendikkäitä säilytys- ja tarjoiluastioita. Sisustukseen tarkoitettuja tuotteita on laaja valikoima. Voit valita lyhdyn, kellon, vaasin, kynttilänjalkoja, ruukun tai monesta muusta vaihtoehdosta. Koriste-esineet ovat myös persoonallisia lahjoja, jonka antajan pariskunta myös muistaa. Sisustukseen voit tarjota myös design valaisimia, jotka piristävät kotia mukavasti.

Haluatko antaa jotain omaperäisempää? Hanki hääparille uusi matkalaukku häämatkaa varten tai uudet yhteensopivat kylpytakit tai pyyhkeet, joihin voit vaikka kirjailuttaa pariskunnan nimet. Hauskatlahjat.com –sivuilla on esitelty myös kaiverrettavat lahjat. Hääkehys pariskunnan nimellä tai onnittelulla varustettuna on mahtava lahja. Voit myös hankkia viinisetin puulaatikossa, jonka kanteen voidaan kaivertaa vaikka päivämäärä ja haluamasi teksti. Voit kaiverruttaa lähes mitä tahansa! Sivustomme esittelee myös tuotteet, joihin voidaan painaa kuvia ja tekstejä. Hanki pariskunnalle omat aamukahvimukit morsian ja sulhanen teksteillä, tai millä tahansa muulla tekstillä varustettuna. Voit myös tarjota lahjan jälkikäteen saatuasi kuvan hääparista ja painatettuasi sen johonkin tarjolla olevista mahtavista tuotteista. Myös hauskalla tekstillä koristellut esiliinat ovat hieno lahjaidea.

Haluatko antaa jotakin mahtavaa, mutta haluat varmistaa, että pariskunta todella pitää saamastaan? Varmavalinta on lahjakortti. Lahjakortin voi hankkia nykyään mihin kauppaan tahansa. Lahjakortin ei tarvitse välttämättä olla tuotteisiin; voit hankkia parille vaikka spa-lahjakortin. Pariskunnan kokeman häästressin jälkeen on mukava päästä rentoutumaan kylpylään ja vaikka pari pääsisikin lähtemään häämatkalleen ennen lahjakortin käyttämistä, voi paluu arkeen tuntua raskaalta, mutta kylpyläviikonloppu virkistää!

Tärkeintä häälahjaa miettiessä on antaa lahja, joka muistuttaa pariskuntaa tuosta kauniista päivästä ja auttaa pariskuntaa rakentamaan yhteistä elämäänsä.

Kun ostat häälahjoja

Oletko alkanut miettimään kaverisi häälahjaa? Monelle tämä on aika vaikea päätös tehdä, kun häälahja pitää olla sellainen lahja, joka pistää sinut hääparin muistiin pitkäksi ajaksi.
Häälahjaksi kannattaa yrittää löytää jotain erikoista, mutta samana aikana hieno tai tarpeellinen tuote. Meidän häälahjaideat perustuu niin kun monesti meidän muut ideat, siihen mitä meidän käyttäjät sekä kaupat suosittelevat.