Vuoden 2012 parhaat joululahjat miehelle

Joulu lähestyy jälleen ja se tavallinen joulustressi alkaa palautua mieleen: Mitä joululahjoja pistää pakettiin tänä vuonna? Naisille on tarjolla niin paljon kaikenlaista, että lahjaideoita on jopa liikaa, mutta miehelle on joskus vaikeampi ostaa lahja. Keräsimme yhteen hyviä joululahjaideoita miehelle. Lue ja valitse sopivin, olipa kyseessä sitten ystäväsi, veljesi, isäsi tai miehesi!

Parranajokone tai trimmeri on lahja joka tulee aina tarpeeseen

Cdon parranajokone ja trimmeri

Tutustu CDON valkoimaan 

Faktaahan on, että kaikilla miehillä on parta ja se on pidettävä kurissa, jotta voisi liikkua ulkona muiden ihmisten seurassa. Vaikka miehesi käyttäisikin sitä samaa vanhaa höylää partansa siistinä pitämiseen ei se tarkoita, että se on hänen ykkösvalintansa. Mies saattaa olla välinpitämätön tai yksinkertaisesti ei vain ole saanut aikaiseksi uuden ostamista.

Tarjoa hänelle parranajokone parran pois ajamiseen tai vaikka trimmeri, jolla muotoilla sitä mieleisekseen. Parranajo on paljon mukavampaa kunnollisella laitteella ja sinä sait sen aikaan antamalla tämän loistavan lahjan. Merkkejä on paljon tarjolla, mutta kannattaa pitäytyä tunnetuissa kuten Braun, Philips, 
Remmington tai Babyliss.

Ihonhoitotuotteita on tarjolla myös miehille

Lahjapakkaus miehelle

Osta tai tutustu hoitotuotteisiin 

 

Naisten kaapeista ja laatikoista löytyy kaikenlaisia ihonhoitotuotteita kuorintavoiteista täsmähoitopuikkoihin. Kuitenkin ikä, saasteet ja kaikki muut ulkoiset tekijät näkyvät myös miesten kasvoilla. Pakkanenkaan ei kuivata yksinoikeudella vain naisten ihoa vaan vaikuttaa myös miehiin. Tämän vuoksi ihonhoitotuotteet ovat hyvä lahja miehelle. He eivät välttämättä ikinä ostaisi niitä itse, mutta jos niitä saa lahjaksi on todennäköistä, että ne tulee myös käytettyä. Vaikka lahjaa katsottaisiinkin kieroon pakettia avatessa, on se varmasti mieluisa lahja niille, jotka välittävät yhtään ulkonäöstään.

Ihonhoitotuotteiden lahjapakkauksiin sisältyy paljon erilaisia tuotteita kuten puhdistustuotteita sekä silmä-, kasvo- ja ryppyvoiteita. Voi siis valita miehelle sopivimmat tuotteet. Muista kertoa tuotteiden käytöstä, sillä miehet eivät tunnetusti aina jaksa lukea käyttöohjeita.

Se perinteinen pehmeä paketti

Lue lisää nettikaupasta

Vaikka lapsena pehmeä paketti ei todellakaan ollut se kaikista mieluisin, on niitä oppinut arvostamaan vanhempana. Pehmeitä paketteja varten voi valita hienoja t-paitoja, puseroita tai vaikka alusvaatteita. Vielä enemmän lahjaa arvostetaan, jos pakettiin paketoidaan merkkituotteita. Valitse alusvaatteita Calvin Kleinilta tai Björn Borgilta ja esimerkiksi Hilfiger, Pepe Jeans ,Hugo Boss tai Armani, kauluspaitoja.

Jos haluat antaa jotain erilaista, hanki miehelle uusin pohjoismainen vaatevillitys – one-piece. Jumpsuitit ovat erittäin mukavia ja täydellisiä kotona rentoutumiseen kylminä talvipäivinä. Löydät vieläkin mukavammat one-piece –puvut esimerkiksi OnePiece -kotisivuilta.

Hupilahjat tuovat hauskuutta jouluun

Joululahjat miehelle

Löydä hupilahjoja 

Joulu on ilon juhla, joten miksei lahja voisi tuoda iloa saajalleen? Useista vaihtoehdoista saatat löytää itsellesikin jotain hauskaa. Miehille on tarjolla esimerkiksi erilaisia käteviä makkaragrillejä ja rautalangasta tehtyjä nerokkaita grillivartaita grilliherkkujen valmistamiseen. Laiskureille löytyy mahtavat laiskurilasit, joilla voi lukea makuuasennossa ilman käsien väsymistä. Kun pidät kirjaa mahasi päällä ja laitat lasit silmillesi, voit lukea rasittamatta niskaasi tai käsiäsi! Elektroniikasta pitäville on tarjolla mm. kelluvia kaiuttimia ja oluen kylmänä pitäviä laitteita.

Hupilahjat tuovat iloa arkeen ja myös takuuvarmasti hymyn lahjan avaajan kasvoille. Jos mietit jotain perusesinettä lahjaksi, kuten leikkuuveitsiä tai astioita, hanki ne hupituotteita myyvistä liikkeistä löytääksesi jotain erilaista. Valitse voodoo-veitsiteline, pääkallon muotoinen pullo tai vaikka karamellista tehty shottilasi ja pistä se pakettiin odottamaan miehen reaktiota.

Lahjakortti miellyttää kaikkia

Jos valikoiman suuruus kammostuttaa, eikä mikään edellä mainituista lahjaideoista tunnu sopivalta, voit aina hankkia lahjakortin. Lahjakortilla lahjan saaja voi hankkia juuri sitä mitä sillä hetkellä tarvitsee ja siksi se onkin loistava valinta. Ainut mitä sinun tulee tehdä on valita kauppa, jossa lahjakortin voi käyttää.

Voit hankkia lahjakortin esimerkiksi Fitnesstukkuun, jossa sen voi käyttää treenaustuotteisiin ja lisäravinteisiin, Bubbleroom–sivustolle vaatteiden hankkimiseen tai vaikka CDON–verkkokauppaan, josta löytyy mm. loistavia kirjoja ja huippuelektroniikkaa.
Hanki lahjakortti näihin ja moniin muihin kauppoihin Lahjakortit-sivulta.

Jos tarvitset lisää vinkkejä miehelle joululahjaksi seurua linkki:
http://www.hauskatlahjat.com/miehille/joululahjat/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *