Parhaat joululahjat naiselle 2012

Vaikka jouluun onkin vielä melkein kuukausi,  on aika alkaa miettiä joululahjoja. Naisen lahjaan tulisi pistää ajatusta ja todella miettiä millaista lahjaa hän arvostaisi. Joululahja on tärkeä monille naisille, joten tässä joitakin vinkkejä auttamaan sinua päätöksenteossa vuoden 2012 joululahjaa varten.

Huippusuosittu OnePiece–jumpsuit rentoutumiseen

OnePiece tarjoaa useita eri malleja tätä hittituotetta. Jos naisellasi, jolle ajattelit hankkia joululahjaa, ei vielä ole tätä tuotetta, on se loistava valinta. Naisten vaatekomerot ovat täynnä vaatekappaleita, jotka ovat tiukkoja ja varmasti epämukavia. Eikö olisi mukava, että heillä olisi edes yksi vaatekappale, jonka he voisivat heittää päälleen pystyäkseen todella rentoutumaan raskaan työpäivän jälkeen? Jumpsuit on erittäin täydellinen lahja niille, jotka pitävät kotisohvalla löhöilystä sillä ei ole olemassa rennompaa asua. Jumpsuit on erittäin mukava ja lämmin, ja kuka sanoo ettei rento asu voi olla tyylikäs? OnePiece:llä on useita eri värejä ja malleja tarjolla.

T-paita voi piristää päivää kummasti

T-paita voi kuulostaa tylsältä lahjaidealta, mutta jos siirryt EMP.fi -sivustolle, tulet huomaamaan, että sen tarjoamat t-paidat ovat kaikkea muuta kuin tylsiä. Jos lahjansaaja käyttää viestejä ja isoja kuvia sisältäviä t-paitoja, löydät varmasti jotakin sopivaa tältä Internet-sivustolta. Valitse viesti, joka sopii naisen ajatusmaailmaan tai vaikka suloinen kuva hänen lempipiirretystään tai pelistä. Tarjolla on esimerkiksi Mario-hahmojen tai suloisten piirrettyeläimien peittämiä paitoja. Täältä löydät myös fanipaidat. Sivuilta voi hankkia myös tyylikkäitä merkki t-paitoja ilman printtiä, jotka sopivat kaikille naisille. Jos onnistut valitsemaan sen oikean printin tai oikean tyylisen t-paidan, tulee nainen ihastumaan varmasti ja näyttämään hyvältä uudessa t-paidassaan.

Lahjapakkauksella ei voi mennä vikaan

Lahjoja shopping4net

Shopping4net

Lahjapakkaus on loistava lahja vaikka joka joulu annettavaksi. Lahjapakkauksesta nainen saa paljon tuotteita vuoden aikana käytettäväksi, eikä hänen tarvitse hankkia uusia hetkeen. Lahjapakkauksia on useita erilaisia eri brandeilta. Useimmiten pakkauksista löytyy esimerkiksi hajuvesi, vartalovoide ja suihkugeeli. Lahjapakkaus voi kuitenkin liittyä myös hiusten- tai kynsien hoitoon. Voit valita kynsiviilan, kynsilakanpoistoaineen ja erilaisia kynsilakkoja sisältävän paketin tai shampoo- ja hoitoainesetin. Valitse lahjapakkaus joka sopii naisellesi parhaiten. Jos tiedät jonkin tuotteen merkin, jota nainen käyttää, voit hankkia lahjapakkauksen tältä brandilta. Näin voit olla täysin varma lahjan sopivuudesta ja siitä, että tuotteet tulee todella ilahduttamaan lahjan saajaa. Mikään ei tee naista iloisemmaksi kuin se, että olet kiinnittänyt huomiota ja muistanut heidän tuotteensa merkin.

Joululahjan antaminen ei aina tarvitse olla niin vakavaa

Joulu on iloista aikaa ja jos haluat saada hymyn naisen kasvoille, hanki hänelle hauska joululahja! Onko naisellasi kissa? Hanki hänelle vessanpöntön kansisetti, jonka avulla hän voi opettaa kissansa käymään vessassa! Kaikki tietävät mistä naiset pitävät: suklaasta. Suklaasuihkulähde on varmasti siis jokaisen naisen unelma. Herkkusuille voit hankkia myös jättimäisen nallekarkin, joka on jopa 1000 kertaa normaalia isompi. Jos tämän löytäminen paketista ei saa avaajaansa nauramaan niin ei mikään.

Karkkia ja hupi

Coolstuff

Kaikki eivät arvosta hupilahjoja, mutta jos tiedät naisella olevan huumorintajua, anna mennä ja vietä hauska joulu! Joskus saattaa tuntua, että naisella on jo kaikkea – tällöin voit hankkia mahtavia esineitä keittiöön ja sisustukseen. Tällaisia esineitä ovat esimerkiksi alaspäin riippuva kukkaruukku tai vaikka jääpallomuotti upeiden drinkkien koristeluun.

Kirja on täydellinen lahja lukutoukille

Kirjoja naisille

CDON kirjatja CDON 

 


Hankitko lahjaa todelliselle lukutoukattarelle? Mikään ei kerro välittämisestä enemmän kuin kiinnostuksen kohteiden tukeminen – hanki siis naiselle kirja tai pokkari jouluksi. Online-kirjakaupoista näet helposti eniten myydyt kirjat, joista jokin on varmasti naisen mieleen. E L Jamesin – Fifty Shades: Sidottu on yksi uusimpia suosikkipokkareita. Tämä kirjaa saa keskittymään tunneiksi, joten se on hyvä lahja puheliaimmallekin naiselle. Nopealle lukijalle voi samalla hankkia vaikka kirjan kaikki kolme osaa. Valikoimaa riittää aina ruokaohjekirjoista elämänkertoihin ja muistelmiin. Koita saada selville minkälaisia kirjoja hän lukee ja tutki sitten netissä kategorian suosituimpia. Valitse esimerkiksi Charlaine Harrisin Pedon Veri vampyyritarinoista pitäville tai Bernard Cornwellin Kuninkaiden kuolema fantasiakirjoja lukeville. Uutuuskirjojen hankinta kannattaa, sillä et varmasti halua hankkia kirjaa, hän on jo ehtinyt lukemaan.

 Lahjakortti on täydellinen lahja kelle tahansa naiselle

Kun et yksinkertaisesti keksi sopivaa lahjaa, eikä mikään yllämainituista kuulosta sopivalta, hanki lahjakortti! Lahjakortti sopii vaativammallekin naiselle, sillä sen avulla hän voi ostaa juuri sitä mitä haluaa. Näin sinun ei siis tarvitse hermoilla lahjan miellyttävyydestä. Lahjakorttia hankkiessa on päätettävä vain kauppa jossa sillä voi ostaa tuotteita. Vaihtoehtoja on loputtomia. Voit hankkia lahjakortin aiemmin mainittuun EMP–verkkokauppaan, josta löytyy muun muassa rokkityylisiä vaatteita tai vaikka Spartoo–kenkäkauppaan sillä kukapa nainen ei olisi hulluna kenkiin? CDON–sivustolla myydään paljon kaikkea, josta lahjansaaja voi helposti löytää jotain mieleistä. Tarjolla on kirjoja, elektroniikkaa ja paljon muuta. Innokkaalle sisustajalle löytyy myös Finnish Design Shop, joka tarjoaa useita suomalaisten suunnittelijoiden sisustustuotteita.

Löydä lisää joululahjoja naiselle:http://www.hauskatlahjat.com/naisille/joululahjat/
ja löydä lisää lahjakortteja: http://www.hauskatlahjat.com/lahjakortit/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *