Mukava joululahja lapselle 2012

Lasten joulutoivomuslistat jatkuvat ja jatkuvat, mutta mikä on se lahja, joka muistetaan vanhempana. Lasten toiveet muuttuvat koko ajan ja niiden perässä on mahdotonta pysyä. Joululahjan tulisi olla sellainen, joka miellyttää lasta sillä hetkellä, mutta myös muistetaan myöhemmin. Löydä lapsesi tuleva muisto joululahjoista vaikka näistä lahjavinkeistä.

Rannekellolla pääsee ylpeänä kertomaan ajan

Kun lapset oppivat kertomaan kellon viisareiden osoittaman ajan, on tärkeää antaa lapselle ensimmäinen ikioma kello. Tämä on loistava lahja ja se muistetaan varmasti myöhemminkin ihanana joululahjana. Vaikka lapsi olisikin jo vanhempi eikä hänellä ole vielä omaa kelloa, on sen hankkiminen aina hyvä idea. Onhan lasten opittava jo nuorena kuinka tärkeää ajan seuraaminen ja ajoissa oleminen on. Sivusto Keskisen Kello tarjoo upeita kelloja moneen makuun. Tarjolla on loistavia värejä ja eri malleja, joten vaativampikin prinsessa saa haluamansa. Kellon hankkiminen ei ole vain vanhempien antamana mahdollinen joululahja vaan voit tarjota sen kummilapselle tai ystävän lapselle kunhan olet varmistanut, ettei hänellä jo ole kelloa tai se ei ole hankinnan alla.

Radio Ohjattavat

e-ville

Radio-ohjattavat lelut ovat kaikkien poikien unelma

Radio-ohjattavat lelut ovat aina olleet poikien mieleen, mutta myös monet tytöt pitävät niistä. Mikään ei ole hauskempaa kuin ohjata erilaisia ajovälineitä ja laitteita ympäri huonetta kauko-ohjaimella. Nämä lelut ovat tavallaan ensimmäinen askel ajamisen opetteluun, kun lapset joutuvat miettimään mihin laite liikkuu seuraavaksi ja miettimään nopeasti mihin liikkua esteiden ilmestyessä reitille. Radio-ohjattavia laitteita on nykyään muitakin kuin vain autoja. Voit valita lentävistä helikoptereista, moottoriveneistä, trukeista, sukellusveneistä ja jos olet valmis säikähtelemään, jopa erilaisten ötököiden mallisista laitteista. On uskomatonta, että niin halvalla voi saada nykyään lentäviä kauko-ohjattavia laitteita. Saatat haluta ostaa niitä kaksi kappaletta, sillä jos ensimmäinen menee rikki osuessaan seinään tai muuhun esteeseen, on parempi olla varasuunnitelma valmiina.

Radio ohjattavat Lelufantti

Lelufantti

Lelut kuuluvat lasten jouluun

Muistat varmasti itsekin jouluna saamiasi leluja. Lapset rakastavat erilaisia leluja, joilla leikkiä koko päivän. Leluja on niin paljon erilaisia, että ainakaan valinnanvarasta ei ole puutetta. Jokaisella lapsella on oltava se lempi pehmoeläin, jota katsotaan vielä vanhanakin hymyillen. Pehmoeläimiä on nykyään tehty jokaisesta eläimestä ja jopa piirretty- tai pelihahmoista. Legot ovat edelleen lasten suosiossa, nyt niistä vain on tarjolla enemmän teemoja esimerkiksi elokuviin ja piirrettyihin liittyen. Pienemmille lapsille on edelleen tarjolla aakkos- numeropalikat, joita voi myöhemmin käyttää pelkän rakentelun sijaan sanojen muodostamiseen ja laskemiseen. Tytöille on tietenkin nukkeja ja pojille toimintafiguureja. Valikoimiin Lelufantti ja Lekmer–sivustoilla kuuluvat myös juna- ja autoradat, leluautot, naamiaisasut sekä erilaiset leikkikodinkoneet ja –työvälineet. Lelut kuuluvat pukinkonttiin ja sinun tulee ainoastaan valita sopivimmat.

Joululahjoja lelut lekmer

Lekmer

Vaatteet eivät ehkä ole mieluisin, mutta varmasti tarpeellinen lahja

Vaatteiden löytäminen lahjapaketista ei ole koskaan ollut iloinen yllätys lapselle. Kun lapsi huomaa pehmeän paketin, jää se usein viimeiseksi avausjärjestyksessä. Kuitenkin vaatteet ovat tarpeellinen lahja ja ovat varmasti lasten hyväksymiä, kunhan ne eivät ole ainoita lahjoja vaan joukossa on lelujakin. Vaatteiden antaminen on ehkä enemmänkin vanhempien annettavaksi tarkoitettu, mutta sopii myös kummitytölle tai ystävien lapsille antamiseen, koska kuka voikaan vastustaa pienten suloisten vaatteiden ostamista? Stockmann tarjoaa myös verkkokaupassaan upean valikoiman lastenvaatteita. Löydät helposti ulkoilu- ja sisävaatteet sekä jalkineet samasta paikasta. Jos haluat lisätä lelun pakettiin, voit tilata niitäkin helposti samalta sivustolta. Löydä unelmien joululahjat lapselle Internetistä, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa kauppojen kiertelemiseen kiireisenä jouluostosaikana.

Lisää lahjoja lapselle

Jos haluat löytää lisää lahjavinkkejä lapselle tutustu meidän Joululahja lapselle ja Lapselle-sivusto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *