Kesän kodinkoneet

Uutta kesäkeittiöön – hanki kesän parhaat kodinkoneet vinkkiemme avulla

Kesä on juhlien aikaa. Tuntuu, että joka viikonloppu on jonkun syntymäpäivät, häät tai tupaantuliaiset. Aina on jotakin tekemistä ja tilaisuuksia, joissa käydä. Eipä siinä mitään, mutta lahjaideat voivat loppua kesken. Sopivien lahjojen etsiminen vie kallisarvoista kesästä nauttimisen aikaa, eikä kukaan halua viettää päivää kaupassa, kun ulkona paistaa aurinko ja on lämmin. Olemme kasanneet mahtavia kesän kodinkone lahjavinkkejä, jotka varmasti miellyttävät lahjan saajaa. Katsasta kesäisten kodinkoneiden ehdotukset ja saa ideoita hyvään lahjaan tai vaikka omaankin kotiin nopeasti.

Kun kuulet sanan kodinkone, voi mieleesi tulla astianpesukoneet ja muut massiiviset laitteet. Emme kuitenkaan suosittele, että raahaisit monta kymmentä kiloa painavaa vekotinta juhlapaikalle vaan esittelemme pienempiä ja ehkä vähän mielenkiintoisempiakin lahjavaihtoehtoja. Keittiöön on tarjolla niin paljon erilaisia vempaimia ja vekottimia, että varmasti jokin niistä on sopiva kuka tahansa lahjan saaja sitten olikaan.

Erikoisia kodinkoneita

Nykyään kodinkoneita on mitä erikoisempiin käyttötarkoituksiin. Vieraillessasi kodinkoneliikkeessä tai online-kaupoissa tulet huomaamaan kuinka mielikuvituksellisia ihmiset oikein ovatkaan. Laitteita voi keksiä rakentaa ihan mitä tarkoitusta varten tahansa. Näiden kekseliäiden ihmisten ansiosta voit hankkia muffinikoneen, kun uuni ja muffinivuoat eivät riitä tai vaikka maidonvaahdottimen halutessasi hienostella kahvimaidon kanssa. Saatavana on myös munan- tai riisinkeittimet, jotka todella on tarkoitettu ihmiselle, jolla on jo kaikkea muuta. Nämä laitteet eivät ehkä loista välttämättömällä tarpeellisuudellaan, vaan ovat enemmänkin luksustuotteita. Uskomme kuitenkin, että kun pääset näiden laitteiden tarjoaman luksuksen ja käytön helppouden makuun, tulet huomaamaan niiden arvon etkä enää edes halua tulla toimeen ilman niitä! Munan-, riisinkeittimet ja muut tuotteet löydät täältä (Shopping4net).

Lahjaksi kätevä pienko

dinkone

Ihmisten elämä on kiireistä ja elektroniikalla pyritäänkin säästämään jokainen mahdollinen sekunti. Kellään ei ole enää aikaa vatkata taikinaa käsin vaan lähes joka kodista löytyy sähkövatkain. Erilaiset pienkodinkoneet ovat mahtava lahja esimerkiksi tuoreelle hääparille, jolta vielä saattaa puuttua tarpeellisia välineitä yhteisestä kodista. Tarkasta hääparin laatima lahjalista ja hanki listaan merkitty kodinkone tai tarkista vaikka hääparilta suoraan ehdottaen löytämääsi lahjaideaa. Mahtava lahjaidea on myös harvemmin vakiokalusteisiin kuuluvat tehosekoittimet, joiden avulla lahjan saaja voi nauttia virkistävistä kotitekoisista pirtelöistä, jäähilejuomista ja smoothieista kuumana kesäpäivänä. Myös uutuuttaan kiiltävä sauvasekoitin ajaa saman asian ja on loistava väline hääparille esimerkiksi mahdollisen tulossa olevan vauvan ruokaa ajatellen.

Aina kätevä sitruspuserrin mahdollistaa tuoreista hedelmistä puristetun mehun juomisen aamuisin, ja sitä ei kyllä voita mikään. Tuntuuko sitruspusertimen käyttäminen kuitenkin liian työläältä? Hanki sitruspuserrin elektronisena, jolloin kone tekee kaiken työn puolestasi. Kuinka paljon helpommaksi mehun puristaminen voidaan enää tehdä? Tällaiset keittiön laitteet ovat mahtava lahja myös perheen äidille esimerkiksi syntymäpäivälahjana. Tämä lahja ei vain ilahduta äitiä vaan sen avulla hyödyt itsekin. Hyvällä tuurilla lahjan saaja innostuu erilaisten herkkujen tekemisestä ja saat nauttia herkullisista välipaloista koko kesän.

Tupaantuliaiset ovat tilanteita, joissa kodinkoneita erityisesti arvostetaan. Ne perinteiset selviytymispakkaukset näkkileivällä, suolalla ja hupituotteilla täytettyinä ovat tietenkin hauskoja, mutta on joskus mukava saada avustusta pienimuotoisten kodinkoneiden muodossa. Harkitse siis jonkin kodinkoneen viemistä ystävällesi. Tarjolla on kaikkea leivänpaahtimista vohvelirautaan. Ainut mitä sinun tulee siis tehdä on valita sopivin tai vaikka varmistaa ystävältä mitä keittiöstä vielä puuttuu. Jos kodinkoneen vieminen kuulostaa tylsältä, voi tietenkin höystää ideaa omaperäisemmäksi. Tarjoa lisäksi jotain hauskaa ja uuteen kotiin muuttajalle sopivampaa. Voit vaikka hankkia tehosekoittimen kylkiäiseksi drinkkiohjekirjan.

Haetko luksusta elämään?

Jos tavanomaiset kodinkoneet eivät kuulostaa oikeanlaisilta voit keskittyä luksusta tuoviin laitteisiin. Tarjolla on paljon erilaisia laitteita, jotka tuovat elämään sitä jotakin pientä lisää. Valikoima on niin suuri, että valinnan tekeminen voi olla vaikeaa vaikka lahjan teema onkin saatu jo rajattua kodinkoneisiin. Voit hankkia ystävällesi ja tietenkin myös itsellesi kahvimyllyn, jonka avulla saat juurijauhettua maistuvampaa kahvia joka aamu tai esimerkiksi espresso-koneen tuoden kahvilan maut kotiisi. Löydät täältä kahvinkeitto välineet. Jos kahvi ei kuulu omaasi tai lahjansaajan päivään voit tarjota mahtavan hiilihappokoneen, joka tekee veden juomisesta hauskempaa. Vettä ei juo koskaan tarpeeksi, mutta laitteen avulla kraanavedenkin maku paranee. Laite mahdollistaa myös terveellisempien vähäsokerisempien limonadien valmistamisen kotoa käsin ja sopiikin siten mainiosti lapsiperheisiin tyydyttämään nuorien limsahimoa.

Puistossa, nauti kesästä
Hyödynnä vinkkimme, hanki lahjaksi pitkään ilahduttava kodinkone ja käytä aikasi kesästä nauttimiseen!

Muista myös katsoa meidän häälahjaideoita!

http://www.hauskatlahjat.com/haalahjat/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *