Hupia kesään hauskoilla hupituotteilla

Ota kesän tavoitteeksesi ystäviesi kustannuksella pilailu tai vaikka vain ainutlaatuisimpien lahjojen tarjoaminen kavereillesi. Hupituotteita on moneen lähtöön, voit ostaa jotain hauskaa ja erikoista kesän bileisiin, festareille, syntymäpäiväjuhliin tai vaikka vain omaan käyttöön. Kesän bileet ovat mitä parhaimpia. Bileet voi pistää pystyyn ihan missä vain, vaikka läheisellä pellolla. Kesä vie ihmiset ulos ja aina on hauska olla jotain mikä pitää kaikkien hyväntuulen yllä. Voit hankkia aina niin hauskat vesipyssyt, joiden tarjoama hupi ei lopu vanhempanakaan. Jos hakusessa on kuitenkin jotain erikoisempaa niin mikset järjestäisi vaikka Limbo-kisoja? Coolshop.fi myy mahtavan Limbo setin, jota onkin paras pelata nurmikolla välttyäkseen mustelmilta.

Kesällä nautit lämpimästä ilmasta et lämpimästä oluesta

Ystävien ja muutaman huurteisen kanssa päivää istuessa on ihana paahtaa auringossa. Aurinko on kaikkien, paitsi juomien, ystävä kesällä. Vaikka kaikilla on mukavia muistoja taskulämpimistä oluista, on kylmä olut aina parempaa. Superkauppa.fi –sivustoilta voit hankkia minijääpalakoneen tai minijääkaapin. Jos pistorasioita ei kuitenkaan ole lähettyvillä, voit harkita Coolshop.fi online-kaupan usb-jääkaappia, jolla pidät ainakin oman juomasi kylmänä tietokoneen avulla. Jos tarvetta on monen juoman kylmänä pitämiseen voi hankkia isompia astioita, joka vain täytetään jääpaloilla. Ole hyvä isäntä tai emäntä ja tarjoa ainakin shotit kylmänä, jäädytettävät shottilasit antavat viilennystä edes sen yhden suullisen ajaksi.

Lisää hupia koti- tai festarijuhliin

Muista katsastaa myös muut sivustojen tarjoamat lisätuotteet kesän bileisiin; voit tarjota herkullisia grillimaustettuja toukkasnackseja ja katsoa kuka uskaltaa maistaa ensimmäisenä! Tällaisen herkun jälkeen on varmasti jano, tyydytä se juoman sammuttimella, eli palosammuttimen kaltaisella juoma-astialla! Pimeässä hohtavat ilmapallot luovat tunnelmaa kesäiltaan ja valaisevat huonetta tai terassia. Muista hankkia pullonavaaja, joka laskee avattujen pullojen määrän ja pystyt seuraavana päivänä vastaamaan kuinka monta olutta sitä tarkalleen tuli juotua! Onko suunnitelmissasi suunnata johonkin kesän mahtavista festareista? Hanki hauskoja tuotteita ja sinulla on aina keskustelun avaaja mukanasi. Jokaisen festarikävijän perusvarusteisiin tulisi kuulua pullonavaajasormus ja lusikkahaarukka-linkkuveitsi. Näin sinulla on kaikki tarvittava, paitsi tietenkin pullo, joka avata ja ruokaa, mitä syödä. Ota mukaasi myös perinteiset pilailuvälineet; perinteinen sähköshokki kädenpuristus on aina mahtava tapa tervehtiä kavereita.

Lukuisia vaihtoehtoja kotiisi

Samaanlainen viikkausväline kuin  Rillit Huurussa

Coolshop Gadgets

Voit hankkia sivustoita myös kaikkea hauskaa kotiisi! Tarjolla on mitä uskomattomampia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti myös lahjaideoiksi. Osta automaattinen kastikkeen sekoittaja, eikä sinun tarvitse viettää koko päivää keittiön äärellä. Oletko huono pitämään huonekasvisi elossa? Aseta multaan janomittari ja tiedät koska kastella – tarkkaile vain valon syttymistä kasvisi juurella! Eikö lapsesi osaa viikata vaatteitaan, tai osaatko itsekään? Hanki samanlainen t-paitojen viikkausväline kuin Rillit Huurussa sarjan Sheldonilla ja paidat pysyvät siististi kaapissa. Muistatko sen laitteen, jota ohjaamalla voit yrittää napata karkkeja laatikosta? Nyt voit hankkia sen kotiisi, tietenkin vähän pienempänä versiona. Väännä vipuja ja opi nappaamaan karkit! Jos aiot viettää mukavan illan ystäviesi kanssa syöden pizzaa ja nauttien vaikka elokuvasta, leikkaa pizzaa kuin mestari. Näytä kavereillesi miten tosimies leikkaa pizzan. Laite on tehokas kuin sirkkeli! Löydä niitä Coolshop.fi gadgets kategoriassa.
Hupitoutteet kesällä Vaihtoehtoja on lukuisia ja lahjaa etsiessä löydät varmasti sopivia lahjoja ja jotakin omaankin taskuusi!

Löydä lisää hupitoutteita

http://www.hauskatlahjat.com/hupituotteet/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *