Hieno lahja äidille jouluksi 2012

Äitiä halutaan aina hemmotella. Pistä kunnolla ajatusta tämän vuoden joululahjaan ja ilahduta äitisi! Keräsimme hienoimpia joululahjaideoita äideille, jotka voi hankkia helposti netistä. Lue ja löydä täydellinen lahja juuri omalle äidillesi.

Yllätä äitisi mahtavalla kirjalla

Lukemisesta pitäville äideille on kirja selkeä lahjavalinta. Katsasta Cdon Kirjat–sivustojen eniten myydyt kirjat ja valitse äidillesi sopivin. Tämän hetken myydyimpiä kirjoja ovat muun muassa Sofi Oksasen Kun kyyhkyset katosivat, Suzanne Collinsin Vihan Liekit sekä Lisa Genovan Edelleen Alice. Tee taustatyötä äidin pitämistä kirjoista auttamaan valinnassa.

Äitisi saattaa pitää kokkaamisesta, puutarhan hoidosta tai vaikka kotona treenauksesta esimerkiksi joogan muodossa, joten valitse kirja harrastusten perusteella. Suosittuja kokkauskirjoja ovat tällä hetkellä Angela Draken Kuppikakut ja Alexander Gullichsenin Safkaa. Ruuanlaittokirjojen mahtava puoli on siinä, että saat itsekin nauttia sen tarjoamista resepteistä, joten tee valintasi huolella! Puutarhaan liittyviä kirjoja on myös useita, joten jos äitisi on todellinen viherpeukalo voit auttaa puutarhaa kukoistamaan vieläkin vehreämpänä ensi kesänä.

Teetarvikkeet ja tee auttavat rentoutumaan


Tee on tunnetusti terveellistä juomaa. Teetä on monia eri lajeja, joilla kaikilla on erilaisia terveysvaikutuksia. Jos siirryt Kokkiman–sivustolle tulet löytämään mahtavia teen valmistukseen liittyviä lahjaideoita kuten erilaisia hauskoja ja elegantteja teekuppeja, -hauduttimia ja -pannuja. Teestä pitäville löytyy myös erilaisia tuotteita kuten termoskannu, joka pitää teen lämpimänä huomattavasti pidempään tai mahtavan teepussinpuristimen, jolla saada viimeisetkin makupisarat irti teepussista.

Teetarvikkeiden seuraksi voit tietenkin hankkia myös teetä. Paras valinta on aina varmastikin vihreä tee, jonka on kerrottu olevan kaikista terveellisintä. Voit myös etsiä erilaisia teelajikkeita, joilla sanotaan olevan esimerkiksi rentouttavia, puhdistavia tai virkistäviä vaikutuksia.

Mahtavia juomatarvikkeita mehun tekemiseen tai vaikka kahvin keittoon


Jos äitisi ei kuitenkaan ole teeihmisiä voit harkita myös muita juomatarvikkeita kuten herkullisen mehun valmistamiseen tarkoitettua mehulinkoa. Tällaisesta juomatarvikkeesta voi nauttia koko perhe. CDON–sivustolta voit löytää toinen toistaan parempia tuotteita, joilla tuoreet hedelmät tai vaikka vihannekset saa muutettua terveelliseksi mehuksi tai jopa smoothieiksi. Sivustolta löytyvät myös mahtavat hiilihapotuslaitteet, joilla hanaveden saa muutettua maukkaaksi vichy-vedeksi. Suosituimpia tuotteita ovat esimerkiksi pienikokoinen sitruspuserrin, jolla saa puserrettua tuoretta mehua kaikista sitrushedelmistä.

Puhuuko äitisi aina uuden kahvinkeittimen hankinnasta? Ilahduta äitisi ja hanki hänelle upouusi kahvinkeitin, jolla päivä lähtee aivan eri tavalla käyntiin. Kahvinkeittimiä löytyy paljon eri kokoja ja värejä, joten löydät varmasti äidillesi sopivimman. Tarjolla on myös erikoiskahvien kuten espresson keittimiä nautiskelijoille.

Kauneustuotteet ovat loisto valinta


Äitisi arvostaa varmasti kauneustuotteita. Myös näissä tuotteissa riittää valinnanvaraa. Nelly–sivustolta löytyy helposti kaikki kauneustuotteet, joita äiti saattaa tarvita. Voit katsastaa kosteusvoiteiden sekä yö- tai päivävoiteiden valikoiman ja katsoa löytyykö niistä jotakin äidillesi sopivaa. Voit valita tunnetuista merkeistä vaikka äitisi parfyymin mukaan. Löydät kaikkea aina ihonhoitotuotteista kuivashampooseen, joka sopii erityisesti kiireiselle äidille.

Jos äitisi ei käy usein meikkikaupoissa, voit hankkia esimerkiksi ripsivärin äitisi käyttämän sävyn mukaan tai muita erilaisia meikkituotteita. Voit valita huulipunista, luomiväristä ja esimerkiksi neutralisoijista. Myös kynsienhoitotuotteet ovat suosiossa. Voit valita kynsilakkoja tai vaikka erilaisia tarroja, joilla voi koristella kynnet helposti ja nopeasti. Tuotteiden valinta voi tuntua haastavalta, mutta onneksi tarjolla on mahtavia tuotteita sisältäviä lahjapakkauksia, jotka on valmiiksi koottu myös joululahjoja ajatellen.

Lahjakortti on aina mieluista lahja

Lahjakortti sopii jokaiselle, koska sillä lahjansaaja voi ostaa juuri sitä mitä sillä hetkellä tarvitsee. Kun tiedät äitisi lempibrändin tai kaupan, voit helposti hankkia lahjakortin liikkeeseen, jonka voi käyttää kun jotain sopivaa löytyy. Sisustuksesta pitäville äideille voi vaikka hankkia lahjakortin suomalaiseen Finnish designshoppiin. Tähän verkkokauppaan on koottu kaikki suositut merkit kuten Arabia, Artek, Fiskars, Hackman, Iittala ja Marimekko. Äidilläsi on siis paljon valinnanvaraa erilaisista kodin tuotteista. Täältä löydät suosituimmat lahjakortit

Jos sisustustuotteet eivät kuulosta sopivilta, on järkevä valita lahjakortti kauppaan, josta löytyy aivan kaikkea. CDON–verkkokauppa on juuri tällainen ja äitisi voi tehdä ostoksensa suoraan netissä kotisohvaltaan. Äidilläsi on paljon valinnanvaraa aina kirjoista, elektroniikkaan ja viihteeseen. Sivustolta löytyy myös esimerkiksi vaatteita ja kaikkea mitä voikaan kuvitella.

Löydä lisää joululahjaideoita äidille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *