Hauska lahja isälle jouluksi tai isänpäiväksi 2012

On taas se aika vuodesta kun on aika miettiä mitä isälle voisi hankkia. Tarjolla on paljon mahtavia tuotteita, joista valitseminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Isälle haluaa aina tarjota vain parasta, joten lahjan hankkiminen voi olla haastavaa. Tässä muutamia mukavia lahjaideoita.

Keittiötuotteilla isän suosioon

Isänpäivä ja joululahja isälle

Siirry Kokkiman-sivustolle

Keittiötuotteet voivat kuulostaa ensi alkuun naisille sopivilta lahjoilta, mutta keittiötuotteisiin kuuluu niin paljon muutakin kuin vain kaulimia ja esiliinoja. Jos isäsi pitää herkuttelusta ovat fonduesetti, etanapannu tai monitoimigrilli mahtavia lahjoja. Viinistä pitäville on tarjolla myös tyylikkäitä viinikarahveja. Isät pitävät joskus omasta rauhasta ja esimerkiksi autotalliin vetäytymisestä. Mikset tekisi tätä isällesi miellyttävämmäksi ja hankkisi hänelle minijääkaappia, johon voi pistää juomia viilentymään omaan piilopaikkaan. Kesähelteellä myös jääpalakone voi olla erittäin arvostettu lahja.

Onko isäsi mestarikokki? Hanki hänelle uusia välineitä, joilla loihtia vieläkin parempia herkkuja. Esimerkiksi Kokkiman-sivustolta, voit löytää mahtavia paistinpannuja, patoja, kattiloita ja veitsisettejä. Näillä tuotteilla kunnon kokki pääsee loistamaan. Sivustolta löytyy myös pastakone extreme-kokeille. Haasta isäsi kokeilemaan taitojaan keittiössä.

Valitse hauska lahja isälle

Hauska lahja isälle

Tutustu Coolstuff-sivustoon 

Kuka sanoi, etteivät käytännölliset lahjat voi olla hauskoja? Vaikkei olekaan grillisesonki ovat rautalangasta tehdyt grillivartaat upea lahja isälle. Kesällä grillaava isä tarvitsee kunnon varusteet, ja saat itsekin nauttia tämän lahjan antimista! Höyryävää astiaa kuumia herkkuja ei voi kuitenkaan laittaa suoraan pöydälle – hanki siis hauska miehen mallinen pannunalunen uhrautumaan kuuman pannun alle.

Jos isälläsi riittää huumorintajua voit olla varma, että hupilahja olisi loistava valinta lahjaksi. Ideoita on miljoonia, voit valita esimerkiksi hauskoista veitsitelineistä, kultaharkon mallisista ovenpidikkeistä, avauksia laskevista pullonavaajista tai vaikka oluen jäähdyttimistä. Isäsi pitää varmasti oluensa kylmänä ja kahvinsa, teensä tai vaikka joulun aikaan glöginsä kuumana. Mikset siis hankkisi hänelle kupinlämmitintä? Se pitää juoman lämpimänä vaikka isäsi unohtuisikin surffaamaan tietokoneellaan tuntikausiksi.

Hiidenkivi–sivusto tarjoaa kaiken metsästäjälle

Aktiivisille isille, voit löytää jotain sopivaa Hiidenkivi-sivustolta. Sieltä löytyy paljon kaikkea metsästykseen, retkeilyyn tai jopa mökille ja vapaa-aikaan. Metsästykseen löytyy kaikkea aseista, suojalaseihin ja metsästysvaatteisiin. Retkeilystä pitävälle isälle voit hankkia uudet laukut, puukon tai vaikka makuualustan. Onko tapananne mennä mökille kesäisin? Voit hankkia lahjan myös tähän liittyen.

Metsästäjällä kuuluu olla jotain hauskaa harrastukseen liittyvää. Hanki isällesi vaikka luodin mallinen USB-muistitikku tai vaikka patruunan mallinen termospullo. Koska isät pitävät kaikenlaisista laitteista, voi koiran kanssa metsästäjälle hankkia koiran GPS-laitteen, jolla seurata koiran liikkeitä.

Kirja lahjaksi rauhalliseen jouluun


Jos isäsi pitää lukemisesta, on kirja loistava lahjaidea. Kaikilla on erilainen maku myös kirjallisuutta koskien, joten ota selvää millaisista kirjoista isäsi pitää ja jos mahdollista myös mitkä kirjat hän on jo lukenut. Katsasta vaikka CDON Kirja-sivustolta suosituimmat kirjat. Kirjoja löytyy myös aiheista kuten sota, politiikka tai historia, joten luulisi jonkun näistä olevan isäsi mieleen. Tällaisia kirjoja ovat esimerkiksi loistavat Kyösti Pietiläisen -Legioonalainen Peters, Pasi Tuunaisen – Marttinen, Ville Kaarnakarin – Operaatio Finlandia sekä Mark Loguen – Kuninkaan puhe. Jääkiekkofaneille löytyy myös Matti Laineen – Pahojen miesten seura tai jos isäsi nauttii joskus uhkapelailusta on tähän aiheeseen liittyen myös useita kirjoja.

Kaikki nämä lahjaideat sopivat myös loistavasti isänpäivälahjaksi 11. marraskuuta. Valitse siis kaksi lahjaideaa ja voit taas hengähtää seuraavaa vuotta odottamaan.

Haluatko löytää lisää joululahjoja isälle, tutustu meidän muihin sivustoihin
Joululahjat isälle
Lahjoja isälle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *