Erottuvat vaatteet naiselle lahjaksi

Varmista kesäpaitasi lahjan omaperäisyys

Kolme naista jotka ovat ostoksillaNaisilla ei ole koskaan liikaa vaatteita, vaikka miehet saattavat joskus sanoa toista. Jokainen nainen on innoissaan ihanista kesävaatteistaan ja odottaa pääsevänsä näyttämään kesähepeneitään ja kesäkuntoaan sekä varsinkin uusia vaatteita ja puseroita tapahtumiin tai ihan vain kaupungille asioilla käydessään. Ollessasi hyvällä tuulella uudessa paidassa kesän ollessa parhaimmillaan ei mikään ole pahempaa kuin törmätä johonkuhun, jolla on täsmälleen sama paita päällä! No pahempaa on oikeastaan, jos olette samoissa juhlissa ja täten siis jumissa samassa paikassa samassa asussa. Kaikista pahinta kuitenkin on, jos paita sopii tälle toiselle henkilölle paremmin!! Nyt on keino varmistaa, ettei tämä pääse tapahtumaan ja ettei ketään tule vastaan läheskään samantyylisellä paidalla.

Miten erottua joukosta?

Kaikki haluavat olla ainutlaatuisia ja erottua joukosta, mutta koska monellakaan ei ole varaa ostaa suunnittelijoiden uniikkeja vaatekappaleita tai matkustaa jatkuvasti ulkomaille kattaville vaateostoksille, on melkeinpä mahdotonta välttyä näkemästä täysin samaa vaatetta jonkun muun päällä. Ratkaisu tämän epämukavan tilanteen välttämiseen on yksinkertainen; suunnittele itse oma paitasi!

Spreadshirt–sivusto antaa sinun suunnitella täysin omaperäisen t-paidan itsellesi ja miksei vaikka muillekin. Päästä luovuutesi valloilleen ja käytä mielikuvitustasi sillä vain ohjelmiston tarjoamat ominaisuudet on rajana! Voit valita monista mahdollisista vaatteista, joita suunnitella, ja paristakymmenestä eri väristä. Sivusto antaa sinun kirjoittaa oman tekstisi paitaan ja asettaa sen haluamaasi kohtaan ja haluamaasi asentoon. Voit myös ladata vaikka valokuvan paitaasi! Jos vielä olet ottanut kuvasi aivan itse, ovat mahdollisuudet kohdata henkilö, jolla on täysin samanlainen paita, melko epätodennäköiset! Kenelläkään ei tule olemaan samanlaista vaatekappaletta! Sivusto mahdollistaa myös valmiiksi sille ladattujen grafiikoiden siirtämisen haluamasi suuruisena haluamaasi kohtaan puseroa. Vaihtoehtoja on lukemattomia.

Jos haluat paidan, jolla on merkitystä, voit pyytää vaikka taiteellista ystävääsi piirtämään jotakin ja ikuistaa taideteoksen paitaasi. Jos et tunne ketään taiteellista eikä ideoita tule mieleen, voit vaikka selata internetiä ja löytää hauskoja vinkkejä. Voit myös vain kirjoittaa yksinkertaisesti yhden sanan paitaasi. Paitoja voit suunnitella vaikka useamman ja pistää ystäväsi pukemaan oman sanapaitansa muodostaen lauseen ystäviesi kanssa. Tämä tulee varmasti herättämään positiivista huomiota kaupungilla, riippuen tietenkin lauseen sanomasta. Jos haluat yksinkertaisesti vain paidan, et huomiota, kirjoita vaikka tervehdys tai piirrä hymiö keskelle paitaa ja se on siinä! Voit luoda paitoja teeman, sijainnin ja ajankohtien mukaan. Ei ole olemassa huonoja ideoita, ja vaikka joku ei pitäisi tuotoksestasi, ei tämäkään henkilö voi kieltää etteikö se erotu joukosta persoonallisuudellaan.

Sivustolla voi käyttää tunteja aikaa kokeillen ja suunnitellen mieluista paitaa tai muuta tuotetta. Suunnitteluohjelmaa on erittäin helppo käyttää ja saatat huomata viihtyväsi tämän erittäin mukavan ajanvietteen parissa. Voit tallettaa tuotoksesi, lähettää sen sähköpostilla tutullesi, julkaista sen esimerkiksi Facebookissa tai Twitterissä tai jopa myydä kehittämäsi paidan. Pidä siis hauskaa suunnitellen ja kuka tietää, ehkä saat suunniteltua jotain mahtavaa ja todella ostamisen arvoista!

Voit myös yllättää ystäväsi ja teettää heillekin ainutlaatuiset puserot, joiden ei tarvitse edes sopia keskenään yhteen. Käytä valokuvia tai vaikka hauskoja lausahduksia yhdessä vietetyistä illan istujaisista. Ainutlaatuinen lahja on aina tervetullut ja tuo vaihtelua ainaisiin viinipulloihin ja lahjakortteihin. Tuotekategorioita on monia, joten voit todellakin suunnitella muutakin kuin vain naisten kesäpaitoja. Paitojen lisäksi voit valita suunniteltavaksi tuotteen myös miehille, lapsille tai vauvoille. Valittavana on lisäksi asusteita kuten laukkuja, esineitä kuten mukeja ja suosittuja tuotemerkkejä.

Löydä jotain omaperäistä ja valmista

Jos itse suunnitellut vaatteet eivät ole sinun juttusi, voit katsastaa erilaisia Internet-sivustoja tilataksesi omaperäisiä vaatteita. EMP–sivusto tarjoaa erikoisia ja erilaisia paitoja kesän tarpeisiin. Tällaisia paitoja ei tule ainakaan liian usein vastaan! Katso EMPn online-kaupan tarjonta ja löydä uusi kesäpaitasi. Toinen hyvä sivusto, joka tarjoaa erityylisiä vaatteita on Nelly-sivusto. Täältä löydät kevyet kesäpaidat eri tilanteisiin, jotka erottuvat peruspaidoista.

Olipa tyylisi mikä tahansa, uskomme jommankumman sivuston tarjoavan tarvitsemasi erottuvan paidan. Jos kuitenkaan et löydä mieluista kesäpaitaa, voit kokeilla itse suunnittelua tai antaa vaikka lapsesi, ystäväsi tai muun läheisesi hoitaa tämän puolestasi. Näin saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla; ainutlaatuisen upean paidan sekä muiston tärkeästä ihmisestä.

Tarvitsitko lisää vinkkejä mitä voisi ostaa naiselle lahjaksi? Katso meidän Lahja Naiselle sivu:

http://www.hauskatlahjat.com/naisille/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *